Redactia.ro
Home » Homepage » Scene terifiante în București. O fetiță de doi ani a căzut de la etaj

Scene terifiante în București. O fetiță de doi ani a căzut de la etaj

O copilă de doi ani a căzut de la etaj.

Un incident tulburător a avut loc ieri în Capitală, unde o fetiță de doar 2 ani a căzut de la etajul unui bloc rezidențial, suferind răni grave. Incidentul s-a produs în timp ce copila se juca lângă o fereastră deschisă, pierzându-și echilibrul și căzând de la o înălțime de aproximativ patru metri.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit raportului de urgență, norocul fetiței a fost un acoperiș de tablă situat la doi metri sub fereastra de unde a căzut, care a atenuat impactul, salvându-i viața. Un echipaj de ambulanță a sosit prompt la locul incidentului, găsind copila conștientă, dar într-o stare gravă.

Fetița a fost transportată de urgență la spital, unde a fost supusă unor investigații medicale amănunțite. Medicii au stabilit că micuța a suferit o fractură craniană severă și au decis internarea ei pe secția de Neurochirurgie pentru tratament specializat și monitorizare continuă.

„În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului. Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Poliţiei.

O anchetă penală a fost deschisă în acest caz

Autoritățile au fost alertate și polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție s-au deplasat la locul evenimentului. „Investigațiile sunt în curs pentru a determina circumstanțele exacte ale căderii și pentru a preveni astfel de incidente în viitor”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Familia copilei și comunitatea locală sunt profund afectate de acest tragic accident. Vecinii și prietenii familiei își exprimă speranța și rugăciunile pentru o recuperare rapidă și completă a fetiței.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: