Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare de stil pentru șoferii STB. Toți vor purta uniformă, începând de miercuri

Schimbare de stil pentru șoferii STB. Toți vor purta uniformă, începând de miercuri

STB

Toţi conducătorii de vehicule ai Societăţii de Transport Bucureşti (STB) SA vor purta uniforme, începând cu data de 1 iulie, a anunţat compania de tranport public.

Deși afară sunt peste 30 de grade Celsius, șoferii de autobuze și troleibuze, dar și vatmanii trambairelor, vor purta în mod obligatoriu costum. Vor putea renunța pe durata verii la sacou, însă vor fi obligați să poarte pantalon și cămașă cu mânecă scurtă sau lungă. Opțional, vor putea să poarte o cravată sau o eșarfă, potrivit comunicatului STB.

„În prezent, toate eforturile noastre sunt îndreptate spre transformarea fostei regii într-o companie eficientă și mai apropiată de public și dorim mai ales schimbarea mentalității pe un trend nou, proactiv, al unora dintre angajați care au rămas tributari vechilor obiceiuri.

Am luat această decizie ca urmare a multor reclamații, anumiți conducători și manipulanți de vehicule nu erau îmbrăcați adecvat, veneau cu șlapi, pantaloni scurți, maiou. Începând cu 1 iulie, cine nu are uniformă nu intră pe traseu. Dar foarte mulți șoferi sunt mândri de această investiție și poartă uniforma încă de când au primit-o”, spune directorul STB SA, Alexandru Hazem Kansou.

Investiția se ridică la 3 milioane de lei

STB SA a comandat 14.700 de costume (din care 14.400 pentru bărbați și 300 pentru femei), 19.200 de cămăși bărbătești (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă), 400 de cămăși de damă (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă) și 4.900 de cravate și eșarfe, printr-o investiție în valoare totală de circa 3 milioane lei.

„După reorganizarea, din regie autonomă, în societate comercială, STB SA se află în plin proces de transformare, calitatea serviciilor oferite, precum şi propunerile şi sugestiile primite de la călători devenind prioritatea noii conduceri a societăţii.

Purtarea uniformei face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei Capitalei și al noii conduceri a STB SA, prin care dovedesc ataşamentul faţă de bucureșteni și vizează creşterea calităţii serviciilor oferite în domeniul transportului public”, au transmis reprezentanții STB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: