Schimbarea majoră anunțată de PPC România. PPC România aduce noutăți importante pentru clienți săi. Fostul Enel transmite informații despre o schimbare semnificativă ce va aduce beneficii consumatorilor. Ce trebuie să știe clienții furnizorului de energie electrică?
Toți clienții pot opta pentru a primi factura electronică prin e-mail
Noua schimbare anunțată de PPC România va fi benefică pentru toți clienții. Reprezentanții PPC România informează că toți consumatorii au acum posibilitatea de a activa un serviciu nou oferit de companie. Scopul acestuia este de a îmbunătăți experiența și serviciile oferite clienților PPC.
Mai precis, clienții pot alege să primească factura electronică prin e-mail. Pentru a activa acest serviciu, este necesar să urmeze câțiva pași simpli. Tot ce trebuie să facă este să acceseze linkul următor: https://digital.ppcenergy.ro/ac.
Apoi, consumatorii vor trebui să completeze codul de client și codul de plată. Aceste informații sunt menționate pe prima pagină a facturii pentru consumatorii rezidențiali, iar pentru clienții business, cele două coduri se află pe anexa facturii.
Vor putea accesa facturile în orice moment
După completarea acestor informații, clienții vor trebui să introducă adresa de e-mail. Reprezentanții PPC România precizează că „activarea serviciului se va realiza doar după validarea finală prin e-mail”.
Cei care optează pentru acest serviciu vor putea accesa facturile în orice moment, de pe orice dispozitiv. În plus, factura electronică va ajunge mult mai rapid, iar datele clienților vor fi protejate.
„Factura electronică e mai rapidă, mai sigură și mereu cu tine! Cu factura electronică, informațiile tale sunt accesibile oricând, de pe orice dispozitiv, și protejate într-un mediu securizat”, a transmis PPC România.
Platforma interactivă pentru verificarea alimentării cu energie
PPC România lansează și o platformă digitală prin care clienții pot verifica în timp real starea alimentării cu energie electrică la adresa lor. Aceasta va afișa informații despre posibilele întreruperi accidentale sau programate, actualizând datele la fiecare 15 minute. Astfel, utilizatorii pot afla rapid dacă există probleme la rețea electrică, fără a mai fi nevoie să contacteze serviciul clienți.
Conform PPC, întreruperile accidentale pot fi cauzate de condiții meteo extreme, defecțiuni tehnice sau supraconsum în perioadele de vârf. Pe de altă parte, întreruperile planificate sunt esențiale pentru modernizarea și mentenanța infrastructurii energetice.
Prin introducerea codului POD pe site-ul oficial PPC, clienții vor putea vedea imediat dacă zona lor este afectată de o avarie sau o lucrare programată. Totodată, aceștia pot semnala defecțiuni prin numerele de telefon dedicate, ceea ce va permite echipelor de intervenție să acționeze mai rapid.
Modernizarea serviciilor și soluții eficiente pentru clienți
PPC România continuă să modernizeze serviciile oferite clienților săi, prin digitalizare și soluții eficiente de comunicare. Noile facilități implementate au scopul de a asigura transparența, confortul și accesibilitatea pentru milioane de utilizatori din întreaga țară. Pentru ultimele actualizări, clienții sunt invitați să acceseze platformele PPC Energie și să folosească noile funcționalități puse la dispoziție.
„PPC este cea mai importantă companie de pe piața de energie din Europa de Sud-Est, cu activități de producție și distribuție de energie electrică, precum și de vânzare de produse și servicii energetice avansate în Grecia, România și Macedonia de Nord. Cu o capacitate totală instalată de 12,2 GW, Grupul PPC este principalul furnizor de energie electrică din Grecia și România, deservind 8,8 milioane de clienți, cărora le furnizează aproximativ 33 TWh de energie.
De peste 70 de ani, PPC se află în prima linie a industriei energetice din Grecia, cu un rol esențial în procesul de electrificare a țării, dar și în dezvoltarea economiei naționale. Compania a fost înființată în august 1950 și este listată din 2001 la Bursa de Valori din Atena. În prezent, PPC este principala companie de energie curată din Europa de Sud-Est, cu o capacitate de producție de 5,5 GW din surse regenerabile”, potrivit informațiilor de pe șițe-ul companiei.