Redactia.ro
Home » Monden » Schimbări majore la Vorbește lumea. Cine va prezenta show-ul începând din 18 iulie

Schimbări majore la Vorbește lumea. Cine va prezenta show-ul începând din 18 iulie

GALERIE FOTO (4) Schimbări majore la Vorbește lumea

Schimbări majore la Vorbește lumea. Prezentatorii matinalului care de curând a împlinit 7 ani de existență vor intra în vacanță începând de luni, 18 iulie. Cu toate astea, emisiunea va fi difuzata in continuare, dar va fi prezentată de alte vedete. Cine sunt cele trei celebrități care îi vor înlocui pe Adela Popescu, Șurubel și Bogdan Ciudoiu.

Schimbări majore la Vorbește lumea. Cine va prezenta show-ul începând din 18 iulie

Adela Popescu, Șurubel și Bogdan Ciudoiu vor intra în concediu de luni, 18 iulie. Chiar și așa, emisiunea va fi difuzată în continuare, dar va fi moderată de alte vedete. Cei trei realizatori TV vor fi inlocuiti de trei dintre cele mai cunoscute vedete feminine din showbiz-ul românesc. Cosmina Păsărin, Emily Burghelea și Majda Aboulumosha vor prezenta emisiunea în această vară. Așadar, energia va fi adusă de cele trei vedete, iar telespectatorii vor avea parte de surprize uriașe. Emily este foarte fericită și a acceptat cu mare entuziasm propunerea celor de la PRO TV. „Pentru mine, emisiunea Vorbește Lumea înseamnă extrem de mult! Am 23 de ani, sunt la început de drum. Mă bucur că mi s-a dat șansa să fac parte dintr-un proiect atât de frumos! Este un pas uriaș pentru mine. Doar ce am terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetița mea, la creșă…”

De asemenea, Majda este nerăbdătoare să îi întâmpine pe telespectatorii în fiecare dimineață cu energia sa. Vedeta vrea să ofere publicului cele mai importante noutăți. „Avem o energie bună. Îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-și bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineață, să învețe alături de noi lucruri despre viață și să se bucure la fiecare noutate”, a spus Majda la PRO TV. De cealaltă parte, Cosmina Păsărin va reveni în forță după o perioadă lungă în care nu a mai apărut pe micile ecrane. „Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste și mă bucur că avem ocazia de a petrece diminețile alături de telespectatorii emisiunii”, a declarat vedeta.

Adela Popescu va prezenta Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Prezentatoarea TV va avea parte de o experiență de neuitat. Vedeta va sta departe de casă, de familie, de copii, și va trăi în jungla dominicană, unde va prezenta noul sezon al emisiuni alături de Cabral. Actrița este nerăbdătoare să înceapă noul proiect și să ia contact cu vedetele emisiunii.

„Experiența «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»”, a spus Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: