Redactia.ro
Home » Știri » Scrisoarea emoționantă a unei eleve către învățătoarea sa: „Tatăl meu nu mă mai lasă…”

Scrisoarea emoționantă a unei eleve către învățătoarea sa: „Tatăl meu nu mă mai lasă…”

Scrisoarea unei eleve a impresionat-o până la lacrimi pe o învățătoare. Cea mică i-a scris faptul că nu mai este lăsată de tatăl ei să meargă la școală. Motivul este unul halucinant.

Scrisoarea emoționantă a unei eleve către învățătoarea sa: „Tatăl meu nu mă mai lasă…”

O elevă și-a impresionat învățătoarea. Fetița i-a lăsat o scrisoare prin care a anunțat-o că nu se mai poate prezenta la școală. Tatăl ei i-a interzis, pe motiv că ar vorbi cu băieții. Tristă și cu ochii în lacrimi, eleva și-a exprimat regretul și speră ca într-o zi să revină pe băncile de la școală. ”Pastrați-mi cărțile, poate mă întorc, dar nu știu sigur”, a punctat fetița.

”Iertați-mă, eu nu mai pot continua să merg la școală. Tatăl meu nu mă mai lasă. Eu nu am făcut nimic rău la școală. El spune că vorbesc cu băieții. Sunt colegii mei, nu? Chiar scriu cu lacrimi și nu mă pot scoate din vorba lui.

Școala e viața mea. Păstrați-mi cărțile, poate mă întorc. Succes în continuare cu elevii dumneavoastră. Sunteți o învățătoare bună. Poate mă voi întoarce la școală, dar nu știu sigur.

Fosta dumneavoastră elevă,

Claudia”, este scrisoarea fetiței , care a făcut înconjurul internetului, potrivit site-ului cronicipebune.ro

Interzis la educație femeior din religia musulmană

De obicei, în religia musulamană femeilor le este interzis să meargă la școală. Scrisoarea elevei duce cu gândul la unul dintre cele mai discute subiecte din ultimele zile: recucerirea Afganistanului de către talibani. Ei au mai dominat țara între anii 1996-2001, când interziceau fetelor inclusiv să meargă la școală. Acum, femeile musulmane din zonă se tem că talibanii le va lua iar dreptul la educație, după 20 de ani în care s-au bucurat de el. Unde mai punem că în Afganistan femeile ar urma, conform regulilor din anii 90, să iasă pe stradă acoperite cu burkă și însoțite doar de soți și copii. ”Femeilor nu li se va permite să muncească și nici măcar să meargă la spital, dacă nu sunt însoțite de o rudă de sex masculin”, a spus Saad Mohseni, șeful celei mai mari companii media din Afganistan, Moby Group, într-un interviu acordat DW-TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: