Redactia.ro
Home » TV » Se mai face o nouă ediție Survivor? Ce a anunțat Kanal D

Se mai face o nouă ediție Survivor? Ce a anunțat Kanal D

Survivor Romania 2020

Primul sezon al emisiunii Survivor România 2020 s-a terminat sâmbătă seara, iar câștigătorul show-ului a fost Elena Ionescu. Artista a rezistat patru luni pe insula din Republica Dominicană cu ambiția de a câștiga primul sezon al emisiunii Survivor România. Alături de ea, în ultima cursă pentru câștigarea marelui premiu de 250.000 de lei au fost concurenții Emanuel, Lola și Iancu .

Câștigătorul Survivor România 2020. Ce valoarea are premiul emisiunii

În urma voturilor telespectatorilor, artista Elena Ionescu a câștigat titlul de Survivor România și a primit trofeul competiției. Elena Ionescu a câștigat marele premiu de 250.000 lei.

După patru luni în care a ținut telespectatorii cu inima la gură, emisiunea Survivor România a luat sfârșit sâmbătă, 30 mai.

Faimoșii și Războinicii s-au luptat și au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, iar concurenții au construit strategii, și-au arătat trăirile și sentimentele fără perdea.

Tensiunile jocului au devenit tot mai intense în ultimele zile, iar cei patru concurenți care au rămas în lupta pentru marele premiu s-au luptat până la final.

Finalul jocului a fost unul special, cei patru concurenți, Elena Ionescu de la Faimoșii, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp de la Războinicii și-au lăsat soarta în mâinile telespectatorilor.

Deși publicul era obișnuit ca toți concurenți să se lupte fizic pentru marele premiu, sâmbătă telespectatorii au ales câștigătorul prin vot.

Elena Ionescu a câștigat emisiunea Survivor România

Artista Elena Ionescu a fost desemnată sâmbătă marea câștigătoarea Survivor România 2020. Cântăreața are foarte mulți fani în România, iar acest lucru s-a vâzut în urma voturilor telespectatorilor.

În ciuda conflictelor pe care aceasta le-a avut de-a lungul competiției cu colegii și ceilalți concurenți Survivor România, Elena a reușit să câștige marele premiu de 250.000 de lei.

Elena a fost nominalizată de colegii ei faimoși pentru a ieși din competiție, dar publicul au salvat-o de fiecare dată pe Elena.

O nouă ediție a emisiunii Survivor România?

După ce prima ediție a emisiunii Survivor România a luat final, mulți se întreabă dacă producătorii vor pregăti o a doua ediție a jocului Survivor.

În urmă cu câteva zile, pe site-ul oficial al rețelei de socializare Instagram al televiziunii Kanald România, a apărut o imagine cu Elena Ionescu în timp ce ținea trofeul de la Survivor în mână, iar la descrierea fotografiei reprezentanții au scris că emisiunea a fost pe primul loc în topul audienților în întreaga ROmânie.

Acest lucru poate înseamna că poate exista o a doua ediție a emisiunii Survivor România, însă acest lucru rămâne de văzut.

Marea finală a show-ului Sruvivor România a ținut, aseară, în fața micilor ecrane, milioane de susținători ai celor patru finaliști care s-au luptat pentru trofeu Survivor și premiul de 250.000 de lei! Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor România, în urma voturilor telespectatorilor.
Ultima ediție Survivor România 2020, reality-ul prezentat de Dan Cruceru, a fost încărcată de tensiune și emoție și a poziționat Kanal D pe primul loc în topul audiențelor în întreaga țară și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România„, au scris cei de la Kanald.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: