Redactia.ro
Home » Știri » Se redeschid primele cafenele în București. Cum vor fi serviți clienții

Se redeschid primele cafenele în București. Cum vor fi serviți clienții

GALERIE FOTO (2) Cafenele deschise in Bucuresti 2020

Bucureștiul revine la viață. Cafenelele și vinăriile se redeschid în Capitală, după ce din cauza pandemiei de coronavirus toate afacerile au fost închise. După 15 mai, saloanele și cabinetele stomatologice ar putea fi deschise dacă se decide relaxarea restricțiilor.

Bucureștiul revine la viață

Veste bună pentru cei nerăbdători să guste o cafea făcută de profesioniști sau să deguste un vin bun. După două de când toate afacerile s-au închis în România, câțiva antreprenori din Capitală au decis să-și redeschidă afacerile.

Fondatoarea unei cafenele a găsit soluția perfectă pentru a face față acestei crize. Anca Ungureanu, s-a decis să își servească cafeaua la geam, iar comenzile se vor face pe telefon și pe Facebook.

De asemenea, persoanele care își doresc să cumpere un vin bun și de calitate, o pot face on-line. Ionuț Moroianu, somelier și manager la un magazin de vinuri a venit cu această idee excelentă. Prețul unei sticle de vin cumpărate online începe de la 25 lei până la 2.000 lei.

Ne-a lovit puțin mai serios A trebuit să schimbăm totul din mers. Ne-am mutat puțin mai agresiv în mediul online. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Cea mai ieftină sticlă costă 25 lei și poate ajunge până la 2.000 lei„,a spus acesta.

Deschiderea frizeriilor și saloanelor

După data de 15 mai este posibil să se deschidă frizeriile și saloanele, cabinetele stomatologice, parcurile și spațiile comerciale care au intrare direct în stradă, pentru a se evita aglomerarea în interior. În schimb mall-urile vor rămâne închise, deoarece sunt considerate locuri unde distanțarea socială nu ar fi respectată.

În ceea ce privește organizarea evenimentelor cu spectatori, Președintele României a menționat că în acest an nu vor mai avea loc festivaluri, ia competițiile sportive dacă vor fi relaute, se vor desfășura fără spectatori.

Faptul că din 15 mai este posibil să relaxăm anumite măsuri nu înseamnă în niciun caz că revenim la viața noastră normală pe care am avut-o înainte de epidemie„, a anunțat și președintele Klaus Iohannis.

Specialiștii vor fi cei care vor lua decizia de a relaxa restricțiile. În cazul în care aceștia consideră că răspândirea pandemiei de coronavirus a fost depășită, doar atunci carantina va fi ridicată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: