Redactia.ro
Home » Horoscop » Se schimbă totul pentru două zodii! Ei sunt nativii care încep o viață nouă

Se schimbă totul pentru două zodii! Ei sunt nativii care încep o viață nouă

Se schimbă totul pentru două zodii! Ei sunt nativii care încep o viață nouă

Urmează surprize mari pentru unii nativi, în contextul Lunii Noi. Camelia Pătrășcanu spune că două zodii vor avea parte de surprize plăcute în următoarea perioadă și viața lor se va schimba complet în următoarea perioadă. Vezi dacă te numeri printre norocoși.

Zodiile cărora li se schimbă viața

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru finalul lunii martie. De la specialist aflăm că două zodii vor avea parte de surprize mari, care le vor schimba viața în bine. Totuși, nu trebuie să se culce pe o ureche, ci să fie în continuare responsabili și să își facă treaba așa cum trebuie.

Printre cei norocoși se numără și Berbecii, care vor cunoaște succesul în adevăratul sens al cuvântului. Își continuă ritmul lor normal, dar totul merge acum așa cum trebuie. Să fie, totuși, atenți la cheltuieli și să se asigure că nu fac achiziții fără cap, de care nu au nevoie și doar le golesc degeaba buzunarele.

”Ei lucrează în ritmul lor, iar planurile pe care le conduc singuri ies mai bine. Pot fi one man show! Ei, singuri, pe scena lumii! Atenție la bani, fără cheltuieli imprudente! Pe 31 martie, să-și depășească neîncrederea”, spune astrologul.

Acești nativi se bucură de o viață nouă

Luna Nouă le oferă Taurilor o lecție de viață: dau deoparte oamenii care nu le aduc nimic bun. Au șansă să înceapă o viață nouă, la care nici măcar nu visau. Strategiile pe care și le-au setat încep să dea roade. Toate calculele lor, planurile vechi îi ajută acum să aibă o situație financiară impresionantă.

”Taurii au un început frumos în viață, dar poate nu în legătură cu planurile de până acum ci în privința altor activități. Nu vor sâcâieli, bătăi de cap. Își pot face niște strategii discrete fără ca nimeni să îi vadă. În tot cazul, Luna Nouă îi învață care sunt strategiile cele mai bune de supraviețuire. Își fac tot felul de calcule, mai ales financiare”, adaugă Camelia Pătrășcanu.

Și Fecioarele simt din plin efectele Lunii Negre. Aceștia trebuie să devină mai responsabili, mai comunicativi și mai atenți cu persoanele dragi. Nu îi mai ignorați pe cei dragi, nu îi mai răniți doar ca să vă crească vouă ego-ul. Îi puneți în situații dificile pe oamenii care ar da orice să vă aibă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: