Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Chitoșcă a vrut să părăsească Survivor România în luna martie. Care a fost motivul

Sebastian Chitoșcă a vrut să părăsească Survivor România în luna martie. Care a fost motivul

”Faimosul” Sebastian Chitoșcă face dezvăluiri uluitoare, după ce a părăsit Survivor România. Sebastian Chitoșcă spune că a vrut din proprie inițiativă să părăsească jungla din Dominicană, încă din luna martie. Care a fost motivul?

Sebastian Chitoșcă a vrut să părăsească Survivor România în luna martie. Care a fost motivul

Sebastian Chitoșcă, ultimul membru al echipei ”Faimoșilor”, care a părăsit competiția înainte de finală, a mărturisit că s-a cerut să plece de la Survivor România încă din luna martie. Un vis urât despre familia lui a fost motivul ce i-a declanșat această dorință. Staff-ul emisiunii, însă, l-a convins să nu renunțe.

„Primul moment in care am renuntat sa zic a fost in martie, inainte de un joc, la o ceremonie, m-am cerut acasă. In noaptea de dinainte visasem foarte urat despre casă, lasasem un frate cu o problema foarte mare, o sotie singura si atunci am zis ca nu mai pot. Dar echipa, dupa acel joc, a fost alaturi de mine, mi-a dat putere si am simtit ca au nevoie de mine si am trecut peste acel moment”a spus acesta pentru Kanal D, citat de wowbiz.ro

Sebastian Chitoșcă regretă că nu a ajuns până în finală

Sebastian Chitoșcă a mai precizat că nu i-a fost ușor să stea jumătate de an în Republica Domincană, în sălbăticie. I-ar fi plăcut să ajungă până în finală și se bucură că a ajuns sănătos în România.

„Nu mi-a fost usor, dar fiind acolo se creează un automatism din care nu mai constientizezi unde esti, ci ca trebuie sa te lupti cu obstacolele competitiei: foame, dorul de familie, sa te lupti cu colegii si Razboinicii, căci acolo nu te lupți doar cu rivalii, ci și cu colegii in camp, cred ca s-a vazut si acasă. A fost greu, dar ma bucur ca s-a terminat cu bine, ca am ajuns sanatos acasa, caci unii dintre concurenti au ajuns cu probleme de sănatate, Morosanu, Jador care resimt competitia in momentul de fata. Eu resimt doar regret pentru ca n-am ajuns in final, dar sunt ok ca sanatate.  Initial, cand am ajuns o luam ca pe o joacă. Dupa doua saptamani resimteam foamea enorm de tare. Ameteam cand ma ridicam, primele sase nopti era incredibil de greu sa dormi. Iti mai pica o tarantula pe fată, un sobolan, saparle, crabii care erau printre frunzele de la cocotieri. A fost greu. A fost si frig si aveam o patura” a mai declarat Sebastian Chitoșcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: