Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Chitoșca, declarații șocante despre experiența Survivor România: „Am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane”

Sebastian Chitoșca, declarații șocante despre experiența Survivor România: „Am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane”

Sebastian Chitoșca, declarații șocante despre experiența Survivor România.

Sebastian Chitoșca, declarații șocante despre experiența Survivor România. Competiția Survivor România s-a terminat, iar concurenții fac dezvăluiri surprinzătoare despre tot ce s-a întâmplat în cele șase luni de stat în Republica Dominicană. Sebastia Chitoșcă a recunoscut că a ajuns în punctul în care să fure mâncare din tomberoane.

Sebastian Chitoșca, declarații șocante despre experiența Survivor România: „Am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane”

Sebastian Chitoșca, declarații șocante despre experiența Survivor România. A trăit pe insula dominicană aproape șase luni și a trăit cele mai dificile momente din viața sa. Sebastian Chitoșcă, concurent în echipa Faimoșilor de la Survivor România, a făcut declarații surprinzătoare despre experiența trăită în Republica Dominicană.

Acesta a vorbit pe contul său de Youtube despre momentele în care nu avea ce să mănânce, ajungând în situația în care să fure mâncarea din tomberoane. „Da, am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane, dar sincer nu mi se părea că furam. Era foarte mare foamea și dacă vedeai orice colț de pâine pe jos, undeva în cort, o luai fără să te vadă nimeni și o băgai în gură. Nu mai conta de cât timp era acolo. Practic, am extras mâncare din locuri din care nu aveam voie, dar nu vă gândiți că mâncare multă, ce mai prindeam și eu pe acolo”, a declarat Sebastian.

În ceea ce privește simpatia pe care o are pentru Zanni, Sebastian a declarat că i-a plăcut de artist dinainte să ajungă în competiția Survivor România. Fostul fotbalist a precizat că a admirat întotdeaua sinceritatea lui Zannidache. „Când am ajuns la Survivor, logica mea a fost să îi cunosc pe toți. În mare parte, toți concurenții aveau ceva cu Jador. Bine, nu aveau toți tupeu să îi zică în față, decât Zanni și Cosmin. Despre Zanni am avut o părere foarte bună dinainte. Mi-a plăcut foarte mult de el. Am avut o părere foarte bună. Este o persoană foarte deșteaptă, foarte deschisă și sinceră. S-a pliat perfect pe stilul meu.Am avut o părere bună de la început”, a mai adăugat Faimosul.

Sebastian Chitoșcă, despre concureții Survivor România 2021

Invitat la Ștafeta Mixtă, Sebastian Chitoșcă a vorbit despre foștii colegi de la Survivor România. Deși nu a reușit să ajungă până la sfârșitul emisiunii, fiind eliminat în urma votului publicului, Sebastian își aduce aminte cu drag de momentele petrecute pe insula dominicană. Fostul Faimos a spus că se înțelegea foarte bine cu Albert în afara jocului, iar când erau pe traseu duceau o luptă strânsă pentru puncte. ”Când am intrat în competiție, măsuram fiecare om. Mă uitam pe banca lor. Se demoralizau unul pe altul. Îl băteam pe Albert pe traseu de fiecare dată, se ducea pe bancă și stătea ca un milog. Când am văzut că îl afectează asta, am luat-o ca pe o strategie. După meci mergeam la el și îi spuneam să fie puternic, să nu se demoralizeze, nu pierzi viața acolo, Îl demoralizam în timpul jocului, dar în afara lui eram foarte buni prieteni”, a povestit Sebastian Chitoșcă.

Cât despre Elena Marin, Sebastian a spus că nu a fost multe conflicte cu ea, ci persoana cu care s-a certat de multe ori a fost chiar Zanni. „Acolo erau conflicte între toată lumea. Eu știți cu cine m-am certat cel mai mult din competiție? Cu Zanni. Nu ne certam pe chestii personale, ci pe chestii de echipă. Nu eram întotdeauna pe aceeași lungime de undă”, a spus Sebastian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: