Redactia.ro
Home » Stil de viață » Secretele Feng Shui 2024, dezvăluite de cei mai pricepuţi experţi. Obiectul banal pe care să-l ai în casă, pentru energii pozitive

Secretele Feng Shui 2024, dezvăluite de cei mai pricepuţi experţi. Obiectul banal pe care să-l ai în casă, pentru energii pozitive

Obiectul pe care să-l ții mereu la intrarea în casă pentru noroc și spor la bani. Secretul pentru a scăpa definitiv de ghinionul din viața ta

Pentru o atmosferă cât mai liniştitoare şi fresh, este important să incluzi în decor cele cinci elemente naturale de care omul este puternic influenţat: foc, pământ, metal, apă şi lemn.

Folosirea unuia dintre elementele Feng Shui mai mult decât altele dezechilibrează energiile casei tale, iar în mod indirect, îţi tulbură şi ţie energia vitală.

Pe de altă parte, îmbinarea lor corectă îţi insuflă permanent calm, armonie şi sănătate.

Obiectul metalic atrage materializarea visului

De exemplu, dacă vrei să călătorești în curând într-un loc care îți place, trebuie să ai în casa ta un obiect metalic. Poate fi de la o brățară la un ceas realizat din acest material.

Este foarte important ca este ceva de dimensiuni relativ mici, astfel încât să îl poți lua cu tine în călătorie. Adică, nu alege o pictură metalică uriașă.

Conform Feng Shui-ului, trebuie să faci ca acest obiect să atragă toată energia pozitivă pentru a călători și poate servi drept booster în călătoria ta, dar și ca un talisman.

De ce metalul e important în Feng Shui

Metalul este reprezentat de nuanţele de crem, pastel, alb, forme circulare şi materiale metalice. Schimbă husele scaunelor şi lenjeria înflorată cu unele pastel, pentru a reechilibra energiile dormitorului.

Metalul emană claritate în gândire şi determinare. Prea mult aduce rigiditate şi intoleranţă, iar prea puţin insuflă nehotărâre şi supunere. Poţi introduce metalul în decor prin nuanţe pale, pietre, materiale metalice şi forme circulare sau ovale. Adaugă pământ pentru a întări acest element şi foc pentru a-l reduce.

Indiferent de ce distrageri se prezintă, vei putea fi obiectiv și îți vei concentra energia și banii asupra scopului tău. Adaugă metal pentru a creşte influenţa apei în casă şi pământ pentru a o domoli.

O casă cu un echilibru perfect între cele 5 elemente Feng Shui te ajută să-ţi trăieşti viaţa ca într-un vis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: