Redactia.ro
Home » Știri » Secretul cu care a plecat Laura Stoica din această lume. Nimeni nu știa de durerea pe care o purta în suflet: „Plângea și mă întreba de ce… „

Secretul cu care a plecat Laura Stoica din această lume. Nimeni nu știa de durerea pe care o purta în suflet: „Plângea și mă întreba de ce… „

GALERIE FOTO (4) Secretul cu care a plecat Laura Stoica din această lume. Nimeni nu știa de durerea pe care o purta în suflet: "Plângea și mă întreba de ce... "

Laura Stoica a fost una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, care a plecat dintre noi în mod fulgerător. În urmă cu 17 ani, marea cântăreață a plecat în mod fulgerător din această lume, după ce un accident rutier tragic i-a schimbat destinul. Noi detalii ies acum la iveală despre regretata Laura, dezvăluite chiar de buna sa prietenă, Silvia Dumitrescu.

Laura Stoica a luat un mare secret în mormânt

Laura Stoica a plecat dintre noi în mod fulgerător, în urma unui accident rutier grav. Celebra artistă era însărcinată și arde de nerăbdare să își strângă în brațe copilul, dar soarta a fost nemiloasă pentru ea. Laura Stoica se întorcea de la un concert susținut la Urziceni împreună cu iubitul ei, Cristian Mărgescu, când mașina lor a fost lovită din plin de un alt autoturism.

Laura Stoica a fost foarte regretată, fiind o artistă foarte iubită. Cei dragi o plâng și acum, iar printre cei care nu au uitat-o se numără și Silvia Dumitrescu, ce a avut o relație specială cu artista. Silvia spune că marea artistă a plecat din această lume cu un mare regret, după ce a muncit din răsputeri pentru a ajunge în top.

Artista amintește că Laura suferea mult din cauza faptului că piesele sale nu mai erau difuzate la radio, lucru ce o frustra. Scotea piesă după piesă, mergea să ceară explicații și toți se comportau de parcă era invizibilă. Nu și-a putut explica ce se întâmplă dar, ca în cazul oricărui artist, a revenit în topuri după moartea ei.

„Cu ceva timp înainte să moară, cu vreo 2 ani înainte să se întâmple accidentul, a fost o perioadă în care nu i s-au mai difuzat piesele la radio. Atunci mă chema mereu la ea pentru că avea o carte de bucate și în fiecare zi a decis că învață să gătească ceva nou.

Tot atunci a avut o perioadă în care înregistra piese noi și mă chema să le ascult. La final, o lăudăm. Piesele erau excepționale, iar ea aproape că plângea și mă întreba de ce nu i se mai difuzează piesele la radio, că mergea cu ele peste tot și toate posturile o refuzau. Îmi dau seama acum câtă nedreptate ni s-a făcut în perioada aceea.”, a spus Silvia Dumitrescu pentru fanatik.ro.

Cum era, de fapt, Laura Stoica

Un episod pe care Silvia Dumitrescu nu îl poate uite este cel de la înmormântarea lui Teo de la Compact, unde Laura parcă a avut o revelație. Artista ar fi mărturisit că este dureros cum un artist este iubit și apreciat abia după ce nu mai este în această lume, situație care s-a repetat și în cazul ei.

Silvia spune despre Laura că era o femeie foarte calmă, care nu putea ține supărare. Dacă în lumea muzicală nu avea prieteni și prefera să fie retrasă, îi plăcea, însă, să se apropie de fanii ei, să creeze legături cu oamenii care o iubeau și o susțineau în drumul ei spre succes.

„Laura era o persoană foarte deschisă, haioasă și pontoasă. Mai avea momente când se enerva și Doamne ferește să fii acolo. În prezența mea nu se prea enerva. Dar pe cât de rapid îi sărea țandăra, pe atât de repede îi trecea. Nu ținea niciodată supărarea, nu avea răutăți. Era prietenoasă mai mult cu oamenii simpli, cu fanii pe care îi vedea prima dată, era dornică să lege prietenii. În general, însă, nu era o persoană prietenoasă, iar pe partea muzicală avea foarte puține relații apropiate”, a mai spus artista.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: