Redactia.ro
Home » Monden » Secretul din vila lui Emi Pian. Ce a construit în casa din Rahova, cu puţin timp înainte să îşi găsească sfârşitul

Secretul din vila lui Emi Pian. Ce a construit în casa din Rahova, cu puţin timp înainte să îşi găsească sfârşitul

Cazul uciderii lui Emi Pian

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit în urma unei altercații, iar ucigașul lui este acum hăituit de toți membrii familiei sale. Abia acum, la două luni de la moartea interlopului, s-a aflat ce a construit acesta în vila sa din Capitală, chiar înainte de a muri.

Ce a construit Emi Pian chiar înainte de a fi ucis

Un nou secret a ieșit la iveală după moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Acesta a construit ceva în vila sa cu două etaje din București, chiar înainte de a-i fi luată viața. Cum acestuia îi plăcea să petreacă alături de familie și prieteni, avea tot ce îi trebuia pentru petreceri, iar interlopul și-a pregătit și casa și grădina pentru astfel de evenimente.

Cu puțin timp înainte să moară, Emi Pian a comandat mobilier pentru livingul său, unde și-a așezat cele mai fine și mai scumpe băuturi.

Cum a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală

Emi Pian a fost ucis după o partidă de barbut, de un tânăr pe nume Richard Emanuel Gheorghe.

”La adresa din București, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns 15-20 de persoane. În timpul jocului, au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut datora bani atât victimei, cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe”, arată în referatul de arestare pentru presupusul ucigaș al lui Pian.

Ucigașul lui Emi Pian, hăituit de frații acestuia

La rândul lor, frații lui Emi Pian au acționat pentru a-l ucide pe cel care l-a ănjunghiat mortal pe fratele lor, liderul Duduianu.

”Richard a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde s-a stabilit diagnosticul de agresiune prin lovire cu corp dur-tăietor. TCC minor secundar cu hematom epicranian parietal bilateral cu plăgi contuze de scalp asociate. Plagă delabrantă mentonieră. Multiple escoriații mâini bilateral, torace posterior. Contuzie genunchi stâng cu escoriații asociate. Contuzie antebraț stâng cu hematom braț. Contuzie cot stâng. Fractură 1/3 distală antebraț stâng”, scrie în referatul de arestare al fraților Grațian și Ciprian Pian.

Casa Emi Pian
Casa Emi Pian
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: