Redactia.ro
Home » Monden » Selena Gomez a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate așa FOTO

Selena Gomez a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate așa FOTO

GALERIE FOTO (11) Selena Gomez a pierdut lupta cu kilogramele

Selena Gomez nu mai este deloc cea pe care o știam, în ceea ce privește silueta impecabilă. Artista internațională s-a îngrășat foarte mult. Iată cum au surprins-o paparazzi!

Selena Gomez a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate așa FOTO

Selena Gomez (29 ani) a fost surprinsă, în acest weekend, de către paparazzi într-o ipostază deloc favorabilă ei. Pe un yacht, alături de câțiva amici și producătorul italian Andrea Iervolino, artista a purtat o ținută bizară și s-a afișat cu câteva kilograme în plus, scrie DailyMail.

Selena Gomez a fost văzută cu o jachetă aparent groasă pentru vară și croită cu guler de blană. La jachetă, Selena a asortat o pereche de ochelari negri, un coc facut parcă în grabă, o pereche de pantaloni negri largi și papuci blănoși în maro și bej.  De altfel, la o privire mai atentă, Selena Gomez s-a îngrășat la nivelul feței și în talie.

Selena Gomez s-a pozat în costum de baie. Vrea să potolească gurile rele?

După ce paparazzi au fotografiat-o în ipostazele de mai sus, Selena Gomez s-a dezbrăcat de haine și s-a așezat pe un șezlong, în costum de baie, parcă dorindu-și să arate că nu s-a îngrășat pe cât se spune. Mai apoi, a postat pe Instagram o fotografie în același costum de baie, anunțându-și colaborarea cu un renumit brand. ”La’Mariette celebrează femeile care-și iubesc corpul în mod necondiționat”.

 

Selena Gomez și Andrea Iervolino sunt împreună?

După ce s-a despărțit de cântărețul Justin Bieber, presa speculează că Selena Gomez a început o relație cu  producătorului italian, Andrea Iervolino. Faptul că a fost și el văzut pe același yacht, dă și mai mult de bănuit.

They have a past: The Monte Carlo actress, 28, worked with the filmmaker, 33, for the 2016 film In Dubious Battle and in 2019 she was spotted hanging out with him in Italy during a birthday trip that she documented on Instagram

Din ce cauză s-a îngrășat Selena Gomez. Boala de care suferă

Cântăreața este conștientă că s-a îngrășat în ultimii ani și a apelat la ajutorul medicilor. Aceștia i-au spus că suferă de ”lupus”. ”Am lupus, așa că greutatea mea fluctuează”, a spus ea jurnaliștilor.

De ce s-a despărțit Selena Gomez de Justin Bieber

Mulți fani de-ai celor doi au rămas șocați atunci când au aflat că artișii copilăriei lor s-au despărțit. În cadrul unui interviu, Selena a dezvăluit că a fost abuzată de celebrul cântăreț.

Selena Gomez si Justin Bieber formeaza din nou un cuplu? - Elle.ro

”M-am simţit cu adevărat o victimă a unui anumit tip de abuz în timpul relaţiei.Da, am fost abuzată emoţional şi a trebuit, ca adult, să găsesc o modalitate de a înţelege acest lucru. Nu-mi doresc să vorbesc toată viaţa despre asta, dar sunt mândră de faptul că acum mă simt mai puternică ca niciodată şi că am găsit o modalitate de a depăşi această traumă.A fost foarte dificil şi mă bucur că s-a terminat”, a declarat Selena Gomez.

În schimb, Justin Bieber a negat cele spuse de fosta parteneră. „Am fost nerespectuos cu femeile“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: