Redactia.ro
Home » Monden » Selly a luat-o pe Antonia şi s-au angajat la tarabă, în piaţă. Ce i-a făcut să-şi schimbe meseriile? (VIDEO)

Selly a luat-o pe Antonia şi s-au angajat la tarabă, în piaţă. Ce i-a făcut să-şi schimbe meseriile? (VIDEO)

GALERIE FOTO (2)

Merg cântările mai greu? Nu mai sunt invitaţi la evenimente? Nu mai monetizează bine din You Tube? Oare ce i-a determinat pe Selly şi Antonia să se angajeze la tarabă, în piaţă?

Ei bine, un episod dintr-un vlogg. Cele două vedete au fost surprinse în rolul de vânzători de fructe și legume în piață.

Pe Antonia au recunoscut-o, pe Selly – nu

Antonia a purtat un batic și a adoptat o atitudine de vânzătoare cu experiență. A încercat să vândă oamenilor diferite fructe și legume întinse pe o tarabă într-o piață din Capitală. Partenera lui Velea a fost recunoscută de clienţi şi rugată să se fotografieze alături de ei.

În schimb, dezamăgire pentru Selly. Tinerii nu l-au recunoscut, așadar i-a spus Antoniei, pe un ton glumeț: „Nici eu nu mai sunt cum eram pe vremea 5GANG(trupa din care a făcut parte). Mă reprofilez. Poate am mai mult succes la pensionari”.

Colegii de tarabă au experimentat chiar şi viaţa de „pieţar”: când au rămas fără rest și nu au știut cum să se descurce, au cerut mărunt vecinilor din preajmă, pentru că… așa stau lucrurile în piață!

S-ar putea descurca în alte meserii?

De ce au filmat Selly şi Antonia un vlogg în piaţă?

Selly a luat-o pe Antonia şi s-au angajat la tarabă, în piaţă. Ce i-a făcut să-şi schimbe meseriile?

Dacă de mâine am rămâne fără urmăritori, fără camere de filmat, fără un loc unde să ne postăm videoclipurile, dacă Youtube ar dispărea, dacă Instagram s-ar închide, TikTok-ul ar da faliment, am fi în stare să facem altceva? Sau așa cum spun haterii am muri de foame?”, a transmis Selly.

La finalul zilei, Selly a mărturisit: „Nu mai pot, mă dor picioarele. Antonia, pe tine nu te dor? Chiar e obositor în piață. După ziua asta, mi-am dat seama de faptul că nici dacă sunt eu sau Antonia, care vindem, nu e o chestie atât de interesantă pentru client. Clientul e acolo pentru cele mai bune produse”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: