Redactia.ro
Home » Sport » Sepsi – Dinamo 0-1! Gol frumos marcat de Daniel Popa

Sepsi – Dinamo 0-1! Gol frumos marcat de Daniel Popa

Sepsi – Dinamo 0-1

Sepsi – Dinamo 0-1. Echipa din Sf Gheorghe a suferit prima înfrângere din acest sezon. Dinamo a câștigat cu un gol dat de Daniel Popa, în minutul 84. În acest moment câinii au 9 puncte.

Câinii par să-și revină încet, încet sub comanda lui Dusan Uhrin Jr. Dinamo a obținut a doua victorie, după ce a învins etapa trecută pe Hermannstadt. Dinamo a irosit prima ocazie în minutul 12. Sorescu a dat bine, dar Fejer a blocat. Apoi Montini a șutat de la marginea careului de 16 metri, însă din nou Fejer și-a salvat echipa. Cu trei minute înainte de pauză, Sepsi a avut prima mare ocazie. Safranko a reluat cu capul din 3 metri, după o lovitură liberă. În minutul 62 același Safranko a reluat cu capul, din marginea careului mic, însă Piscitelli a respins incredibil. Dinamoviștii au mai ratat câteva ocazii importante. În minutul 84, Daniel Popa a marcat. Atacantul a primit o pasă de la Nistor, și deși era între trei fundași a reușit să trimită la colțul lung.

“Aveam nevoie de cele trei puncte. Bine că am reușit să ne revenim. Ne-a lipsit Nistor cel mai mult. S-a văzut că începem să jucăm mult mai bine”, a declarant Daniel Popa, la Digi Sport.

Fanii lui Dinamo, noi incidente

Nici la Sfântul Gheorghe, fanii lui Dinamo nu s-au potolit. Înaintea meciului, 100 de ultrași au fost evacuați de pe stadion. Forțele de ordine au fost nevoite să folosească și gaze lacrimogene. Totul a început când suporterii câinilor au vrut să se bată cu cei ai gazdelor. Mai târziu au fost reprimiți la meci, dar izolați într-un sector. Ultrașii nu s-au potolit nici de această data în ciuda multiplelor avertismente. După incidentele de la Ovidiu, aceștia nu mai au voie să însoțească echipa precum o galerie. În această seară au venit fără însemne și au cumpărat bilete la tribuna a II.

Citește și: Simona Halep a trecut la fotbal! Cum se distrează regina de la Wimbledon

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: