Redactia.ro
Home » TV » Șerban Huidu, atac la adresa interlopului Pian. Reacția șocantă a Biancăi Pop

Șerban Huidu, atac la adresa interlopului Pian. Reacția șocantă a Biancăi Pop

Scandal intre Serban Huidu si Bianca Pop

Moartea controversată a lui Emi Pian a stârnit numeroase reacții rândul publicului, dar și în rândul familiei. Șerban Huidu, vizibil indignat de faptul că presa a postat multiple informații despre uciderea interlopului, a postat un mesaj șocant pe rețelele de socializare.

În urma acestei postări, Bianca Pop, care se declară prietenă apropiată cu interlopul Pian, a izbucnit la adresa prezentatorului Tv.

Șerban Huidu, atac la adresa interlopului Pian

Șerban Huidu, în vârstă de 44 de ani a postat un mesaj șocant pe rețelele de socializare cu privire la moartea fulgerătoarea a interlopului Emi Pian.

Enervat de faptul că în presă au apărut numeroase informații legate de moartea acestuia, prezentatorul Tv a izbucnit. Acesta nu a ezitat să-și spună punctul de vedere.

Bai fratilor dar cine e jegul e asta? Zici ca e cel putin rege. E plin feedul de el. Un magraon de toata jena, un interlop ce nu lega 2 vorbe. Un cartofor infect. Si toata lumea il baga in seama.

Uite asa ne dispar „valorile” oameni buni. O sa ramana Romania fara cartofori proxeneti si smecherasi. Vai de ” mafiotii” nostri. Si de ” ziaristii” care atat stiu” a scris Șerban Huidu.

Reacția Biancăi Pop la mesajul postat de Șerban Huidu

Bianca Pop, ispita la Insula Iubirii a rămas șocată de mesajul postat de Șerban Huidu, iar bruneta nu a rămas indiferentă atunci când a văzut că jurnalistul îl jignește pe cel care, potrivitn acesteia, a fost prietenul ei cel mai bun.

Bianca a postat la rândul ei un mesaj pe rețelele de socializare în care îi răspunde lui Șerban Huidu la jignirile aduse lui Emi Pian.

Nu am cuvinte. Am primit de la un prieten postările lui Huidu. Nu are cum să facă el așa ceva, să vorbească așa. El este un criminal, a luat viețile oamenilor nevinovați. Îți jur, ăsta își ia bătaie! Mi s-a făcut rău, nu am cuvinte, îl distrug, jur. Emi Pian a fost un om de nota 10, un om cu sufletul mare. Emi a fost prietenul meu bun! Nu permit nimănui să-i păteze imaginea și să-și bată joc de ceea ce trăiește familia lui Emi Pian acum. Nu permit să își bată nimeni joc de durerea familiei lui! Treaba asta nu rămâne așa” a spus ispita Bianca Pop.

Reamintim că Emi Pian, liderul clanului Duduianu a fost ucis într-o răfuială cu clanul Rinu. Membru al clanului rival l-a înjunghiat pe interlopul Pian, care nu a mai putut fi salvat de medici. Se pare că evenimentul s-a produs din cauza banilor, după ce ambii lideri și-au dat seama că sponsorizau cu bani aceeași persoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: