Redactia.ro
Home » Monden » Serghei Mizil, afectat de moartea Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist: „Am stat în pat și am plâns”

Serghei Mizil, afectat de moartea Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist: „Am stat în pat și am plâns”

Serghei Mizil, afectat de moartea Raisei

Serghei Mizil, afectat de moartea Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist. Moartea Raisei a șocat o țară întreagă. Serghei Mizil s-a declarat indignat de toată situația. Afaceristul și-a spus punctul său de vedere referitor la acest caz, dar a mărturisit și cât de mult l-a afectat acest caz.

Serghei Mizil, afectat de moartea Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist: „Am stat în pat și am plâns”

Serghei Mizil este o persoană controversată în showbiz-ul românesc, dar nimeni nu-i contestă calitățile de afacerist. Deși pare o persoană dură, Serghei Mizil s-a declarat emoționat de moartea fulgerătoare a Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist de 27 de ani. Cazul Raisei a îndurerat o țară întreagă, iar afaceristul a vrut să-și spună punctul de vedere în acest caz. Afaceristul este revoltat de moartea fetiței. Serghei a fost surprins în timp ce stătea la masă alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, iar la un moment dat a adus în discuție subiectul legat de moarte Raisei.

Afaceristul a răbufnit atunci când prietenul său a afirmat că moartea Raisei a fost un accident nefericit pe care nimeni nu și l-a dorit. Serghei a făcut trimite la polițistul de 27 de ani, pe care îl consideră principalul vinovat. Mizil este nemulțumit de midul în care a acționat agentul, spunând că nu ar fi trebuit să verifice dacă mai este în viață cu piciorul. Dacă se afla în locul lui, Serghei Mizil a spus că s-ar fi așezat lângă victimă să vadă care este situația.

Spre surprinderea multora, afaceristul a mărturisit că în ziua în care a aflat de tragedie, a stat numai în pat, plângând. Pe de altă parte, vedeta a spus că nu are nicio problemă cu Poliția Română și că unii angajați își respectă meseria. ”Am stat în pat și am plâns. Nu se poate să dai cu piciorul, dacă eram tatăl copilului, Doamne, Doamne ferește, știi ce făceam eu cu ăla, b#$%$# .Te ridici, îl iei, fugi la mașină, fugi la salvare, nu contează, păi mai era una lovită. Erau două fete lovite, chemi salvare, el s-a dus, s-a ascuns, s-a schimbat de haine și a dat telefon să vină să îl astupe”, a spus Serghei Mizil.

Drama lui Serghei Mizil

Drama pe care nu o știe nimeni despre Serghei Mizil. Afaceristul a mărturisit că și-a pierdut mama în noaptea de Revelion. Serghei Mizil a declarat că mama sa era mereu supărată pe el pentru că el, spre deosebire de ceilalți frați ai săi, era neascultător.

„Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă, ca a murit mama.L-am gasit pe tata acolo, l-am intrebat dacă să chem salvarea, dar el mi-a zis „Am pus mana pe ea și e moartă. Lasă că o duc în dormitor”, a povestit Serghei Mizil. „Mama nu ma halea din cauza celorlalți frați, care rupeau cartea, iar eu rupeam… Nu-i convenea că era mereu chemată să dea explicații pentru mine”, a adăugat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: