Redactia.ro
Home » Monden » Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea soților Ceaușescu: „Am văzut poze cu picioarele pe ei”

Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea soților Ceaușescu: „Am văzut poze cu picioarele pe ei”

GALERIE FOTO (4) Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea soților Ceaușescu

Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea soților Ceaușescu. La aproape 32 de ani de la Revoluție, Serghei Mizil a făcut dezvăluiri șocante despre moartea lui Nicolae și Elena Ceaușescu. Afaceristul a criticat modul în care a fost tratat Nicu Ceaușescu, cel care i-a fost cumnat ani de zile.

Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea soților Ceaușescu: „Am văzut poze cu picioarele pe ei”

Serghei Mizil, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea soților Ceaușescu. Serghei Mizil i-a cunoscut pe soții Ceaușescu, trăind aproape de ei. De asemenea, sora sa, Donca, a fost iubita lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al cuplului prezidențial. Invitat în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3, Serghei Mizil a vorbit despre moartea lui Nicolae și a Elenei Ceaușescu.

Afaceristul a povestit că Nicu Ceaușescu a trăit momente cumplite la închisoare. “Mi-a spus că îi puneau filmul cu execuția părinților lui de câteva ori pe zi în pușcărie ca să-l distrugă psihic. Tot ce a fost atunci a fost o crimă şi o barbarie ieșită din comun. Eu am văzut poze cu picioarele pe ei (n.r Nicolae şi Elena Ceaușescu), poze care nu au mai circulat, nu ştiu de ce le-au scos. De aia s-a întors Occidentul atunci împotriva noastră, pentru că noi aveam o deschidere mare cu Revoluția şi când şi-au dat seama ce a fost şi cu procesul care a fost o crimă, din punctul de vedere al juriștilor ne-a dat mult înapoi.Mi s-a părut o chestie… Am trăit aproape de familia prezidenţială. Eu nu i-aş fi omorât. Din punctul meu de vedere, trebuia o judecată pentru ce au făcut, nu ce nu au făcut”, a spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil condamnă pedepsirea lui Nicu Ceaușescu

După moartea soților Ceaușescu, fiul lor cel mic, Nicu Ceaușescu a fost condamant la închisoare. Acesta a fost învinuit pentru moartea a 102 persoane. Serghei Mizil este de părere că bunul său prieten a fost pedepsit pentru ceva ce nu a făcut. Mai mult, Mizil susține că Nicu Ceaușescu s-a întors total schimbat din închisoare. „Aia cu începutul că era alcoolic era o imbecilitate. Beam, dar nu 24 cu 24. Pe el l-a marcat ce s-a întâmplat. Era un om foarte sensibil. Curios este că toată lumea l-a ajutat după aia. El nu-şi mai găsea locul în societate. Când a venit de la pușcărie, era foarte debusolat. Toate s-au spart în capul lui. Pentru că a venit eșalonul doi şi părerea mea personală este că au avut o invidie pe ei şi au vrut să ajungă să facă ce au făcut ei.

Multă lume e debulosată de ce s-a întâmplat, pentru că au crezut că vine capitalismul şi a venit o bagabonţeală din punctul meu de vedere. Dacă te uiți în România cine ajunge la putere, zici că e un șablon, înnebunesc toţi. Uită-te la toţi, la Băsescu, la Iohannis. Toţi au chestia asta: eu fac, al meu, numai eu hotărăsc. Singura diferența între Ceaușescu şi aştia era inteligența. Când voia să facă ceva chema experții”, a mai spus Serghei.

Reamintim că pe 25 decembrie, 1989, soții Ceaușescu au fost executați în curtea garnizoanei. După executarea cuplului, pedeapsa cu moartea a fsot abolită în România. Nicu Ceaușescu a murit pe 26 septembrie, 1996, la Viena. Acesta a fost înmormântat la cimitirul Ghencea-Civil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: