Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu au plăcut-o soții Ceaușescu pe nora lor, Iordana Borilă? Ce îi strica imaginea în ochii lor

De ce nu au plăcut-o soții Ceaușescu pe nora lor, Iordana Borilă? Ce îi strica imaginea în ochii lor

Valentin Ceausescu

Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai este în viață a avut o viață amoroas tumultuoasă, în care se implicau și părinții lui. Nu era la fel de prezent în viața publică cum era fratele său, Nicu Ceaușescu, însă nu se poate spune că nu a avut parte de o viață aventuroasă.

Cu cine s-a iubit Valentin Ceaușescu, fiul dictatorului român

Valentin Ceaușescu a avut o viață amoroasă bolgată și s-a iubit cu mai multe femei, din păcate pentru el, părinții săi se implicau constant în viața lor amoroasă.

Valentin Ceaușescu s-a născut de două ori și are doi copii. Ajuns la vârsta de 73 de ani, fiul cel mare al fostului dictator trăiește în liniște alături de familia sa, departe de ochii curioșilor.

Însă, în trecut acesta le făcea numai probleme lui Nicolae și Elenei Ceaușescu din cauza alegerilor sale în materie de femei.

Nicu Ceaușescu o iubea pe Donca Mizil, în timp ce fratele său era îndrăgostit de Iordana Borilă, cea care i-a fost și soție lui Valentin Ceaușescu, însă mama celor doi le ura pe amândouă, motivul fiind acela că nu erau destul de nobile sau „pure” pentru fiii lor.

De ce își ura Elena Ceaușescu norele

”Motivul antipatiei Elenei Ceaușescu față de Donca ține – că și în cazul Iordanei Borilă, prima soție a  lui Valentin, fratele mai mare al lui Nicu – de semnele unei obsesii tot mai mari pentru «noblețea» sângelui unei posibile nurori și, prin urmare, viitoare membră a proiectatei «dinastii» prezidențiale. Dacă în cazul Iordanei, Elena Ceaușescu avea rezerve legate de originea ei etnică, despre Donca se spunea că ostilitatea ar fi provenit din convingerea Elenei că era un copil înfiat, a cărui ereditate ar fi fost necunoscută”, a explicat politologul Vladimir Tismăneanu, fost coleg de școală cu Nicu Ceaușescu.

Valentin Ceaușescu și prima lui soție au fost colegi de școală, la Liceul ”Dr. Petru Groza” din București. Căsnicia lor a durat 17 ani, iar din ea a rezultat un fiu.

Apoi, în 1995, Valentin Ceaușescu s-a căsătorit iar, iar a doua lui soție i-a dăruit o fiică.

„Precizez că în anul 1981 s-a născut fiul meu Daniel Valentin. Din anul 1987, din vara, m-am despărțit de soție și ulterior am divorțat. M-am mutat înapoi în Bulevardul Primăverii, circa un an. Din vara anului 1988 m-am mutat la prietenă mea, Roxana Dună, în stradă Batistei, efectiv până la sfârșitul lunii decembrie 1989″.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: