Redactia.ro
Home » Sport » Sergio Ramos și soția sa l-au prezentat pe cel mai nou membru al familiei

Sergio Ramos și soția sa l-au prezentat pe cel mai nou membru al familiei

Sergio Ramos tata, Pilar Rubio, real madrid

Sergio Ramos a devenit din nou tată. Soția fotbalistului a născut un băiețel, acesta fiind al patrulea copil al cuplului.

Căpitanul lui Real Madrid este în culmea fericirii, după ce i s-a născut al patrulea băiat. Pilar Rubio și Sergio Ramos i-au ales deja numele nou-născutului. Maximo Adriano. Fotbalistul a fost cel care a postat o primă fotografie cu soția sa și bebelușul chiar de la maternitate.

„Sunt foarte fericit că pot să-l prezint pe Maximo Adriano. S-a născut la 18:56 și a cântărit 3,270 kg Mama și copilul sunt perfecți. Pilar Rubio, întotdeauna mândru de tine, viața mea. Te iubesc nebunește!”, a scris fotbalistul pe instagram.

Sergio Ramos și Pilar mai au trei băieți. Sergio Jr., Marco și Alejandro.

Poveste de dragoste de aproape 8 ani

Celebrul fotbalist și Pilar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 8 ani. În 2018, după Campionatul Mondial, căpitanul Realului și-a cerut iubita de soție. Anul trecut s-au căsătorit la Sevilla, la nuntă fiind prezenți peste 500 de invitați. Nu au lipsit nume grele din fotbal precum Ronaldo, Roberto Carlos, David Beckham, Julio Baptista, Luka Modric, Asensio sau Keylor Navas. La eveniment a participat și preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Căpitanul celor de la Real Madrid nu s-a uitat la bani. Doar pentru formația sa preferată, AC/DC a scos din buzunar aproape 1 milion de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🖤 Mi reina de corazones 🖤 🖤 My queen of hearts 🖤 @Pilarrubio_oficial. Love ❤️ u…!! #R&R…

O postare distribuită de Sergio Ramos (@sergioramos) pe

Pilar Rubio este prezentatoare TV, și una dintre cele mai cunoscute vedete din Spania. De asemenea are foarte mulți urmăritori pe conturile de socializare, primind nu mai puțin de 4.800 de dolari pentru orice reclamă postată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: