Redactia.ro
Home » Sport » Serie A s-ar putea anula! Ce spun cluburile

Serie A s-ar putea anula! Ce spun cluburile

Serie A s-ar putea anula

Serie A s-ar putea anula. Cel mai probabil campionatul în Italia nu va fi reluat. Din ce în ce mai multe cluburi au cerut deja acest lucru.

Pandemia de coronavirus a paralizat lumea sportului. În Italia, țara cu cele mai multe cazuri de îmbolnăviri raportare, cluburile de fotbal nu vor șă-și mai reia activitatea în acest sezon. Primul președinte care a cerut anularea campionatului a fost Massimo Cellino, șeful celor de la Brescia. Rând pe rând i s-au alăturat și cei de la Genoa, Sampdoria, Torino, Udinese și SPAL. Deocamdată Milan, Inter, Fiorentina, Cagliari nu au dat un răspuns foarte clar.

Serie A s-ar putea anula

Există cluburi care nu doresc anularea campionatului din acest sezon. Printre acestea se numără Roma, Lazio, Juventus, Parma, și Napoli. Reprezentanții celor de la Atalanta au declarat că nu cred că s-ar putea relua activitatea în Bergamo. Acesta este unul dintre cele mai afectate orașe. Serie A ar putea să se reia cel mai curând pe 20 mai. Campionatul Italiei a fost primul suspendat, pe 9 martie. Acum, atât ministrul sportului cât și șeful federației insistă ca totul să fie anulat. Guvernul insistă însă că meciurile ar putea să-i facă pe oameni să uite de griji și de perioada grea de acum.

Belgia și-a desemnat campioana

Deocamdată, Belgia este singura țară care a anunțat că nu va relua campionatul. Astfel, și-a desemnat deja campioana, Club Brugge. Echipa antrenată de Phillipe Clement avea un avans de 15 puncte în fața celor de la Gent. Pe locul trei s-a clasat Charleroi. Este pentru al doilea sezon consecutiv când Club Brugge câștigă titlul de campioană. În plus va evolua și în Liga Campionilor. Consiliul de Administrație al Ligii Profesioniste a votat în unanimitate această propunere, care urmează să fie acceptată și de Adunarea Generală. Au existat și cluburi care nu au fost de acord cu această decizie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: