Redactia.ro
Home » Știri » Sfârșit cumplit pentru doi prieteni buni. Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu au ars în flăcările care au mistuit „Ferma Dacilor”

Sfârșit cumplit pentru doi prieteni buni. Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu au ars în flăcările care au mistuit „Ferma Dacilor”

Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu au pierit în incendiul de la Ferma Dacilor.

Incendiul tragic care a mistuit Ferma Dacilor în urmă cu două zile a lăsat în urmă durere și tristețe pentru numeroase familii, iar printre cei care și-au pierdut viața se numără doi buni prieteni, Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu. Cei doi au murit împreună, iar familiile lor îndurerate se pregătesc acum să le organizeze priveghiul în același timp.

Adrian și Vlad, doi prieteni strânși de-a lungul timpului, își doreau să petreacă sărbătorile de iarnă împreună, însă destinul le-a rezervat un final tragic și prematur. Cei doi bărbați au fost găsiți carbonizați în urma incendiului care a distrus complet hotelul Ferma Dacilor. Tragedia a lăsat în urmă șapte morți, iar o a opta persoană este căutată, existând temeri că și ea a pierit în flăcări.

Cei doi prieteni aveau multe planuri de viitor

Familiile lui Adrian și Vlad sunt profund afectate de pierderea neașteptată a celor dragi și au decis să organizeze priveghiul pentru cei doi prieteni în același timp, pentru a onora memoria acestora și a împărtăși durerea împreună. Înmormântarea lor va fi un moment de adio pentru doi oameni care și-au găsit sfârșitul într-un moment tragic și dezastruos.

Ce au declarat reprezentanții Fermei Dacilor

Ferma Dacilor, locul unde tragedia s-a produs, a emis un comunicat emoționant pe pagina sa de Facebook. Într-o declarație, reprezentanții fermei au exprimat durerea profundă pe care o resimt, descriind Ferma Dacilor ca locul unde se simțeau acasă. Aceștia au menționat că așteaptă rezultatele anchetei și colaborează cu autoritățile pentru a înțelege cum a fost posibilă producerea incendiului.

„Cu o durere de nedescris şi greu de dus, pentru care n-am fost pregătiţi în vreun fel în viaţa asta şi cu care nu ştim ce să facem sau cum să vedem vreo lumină, vă confirmăm că Ferma Dacilor, locul care ne-a fost şi ne este în continuare acasă, a ars. A ars de sus în jos. Nu ne ies calculele, ne dau cu virgulă explicaţiile, nu ştim, nu concepem. Aşteptăm cu nerăbdare investigaţiile autorităţilor pentru un răspuns și din primul moment colaborăm cu ele pentru a-l găsi. Nu va aduce linişte inimilor noastre, dar măcar vom porni de undeva”, au transmis reprezentanții Fermei Dacilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: