Redactia.ro
Home » TV » Și-a dat demisia! Prezentatoarea de la Antena Stars a anunțat public: „Un nou drum mă așteaptă”

Și-a dat demisia! Prezentatoarea de la Antena Stars a anunțat public: „Un nou drum mă așteaptă”

Majda Aboulumosha

Prezentatoarea de la Antena Stars Majda Aboulumosha a anunțat pe rețelele de socializare că își dă demisia de la postul de televiziune și că începe un nou capitol în viața ei.

Majda Aboulumosha părăsește televiziunea

Vedeta nu va mai prezenta matinalul de la Antena Stars, alături de Dima Trofim, însă a ținut să mulțumească întregii echipe pentru cei doi ani plini de emoție de la Antena Stars.

„Dragii mei, am primit atatea intrebari de la voi incat tin sa va anunt ca am incheiat un nou capitol!!Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emotie, in care mi-am pus sufletul si v-am simtit mereu aproape. Multumesc, Antena Stars pentru toti oamenii pe care i-am intalnit, pentru fiecare lectie primita si emotie simtita.

Multumesc intregii echipe cu care am colaborat si pentru fiecare zambet pe care l-am primit. Sa stiti ca ceea ce vedeti voi pe TV este rezultatul a multor oameni ( cameramani, makeup artisti, doamnele care au grija sa fie totul dezinfectat si tu sa ai tot confortul, producatori, reporteri, o multime de oameni care de multe ori nu se vad si ei merita toate aplauzele)”, a scris Majda pe Facebook.

Majda Aboulumosha începe un nou capitol

Potrivit viva.ro, frumoasa prezentatoarea a menționat că este pregătită pentru schimbare, însă nu a menționat ce va face mai departe și nici dacă a semnat contract cu o altă televiziune.

Va doresc sa aveti oameni care sa creada in voi asa cum am avut eu si parte de sustinere neconditionata. Intotdeauna o parte din mine o sa ramana in locurile unde am pus suflet, asa ca ne revedem cu mare drag de fiecare data. Un nou drum ma asteapta, iar eu sunt pregatită sa va ofer intotdeauna emotie si iubire. Va îmbratisez si va multumesc!”,a mai transmis Majda.

A fost a doua demisie pe care vedeta tv a prezentat-o în mai puţin de 7 luni. Amintim că la 8 aprilie 2020, Majda Aboulumosha a decis să demisioneze de la Agenția VIP, emisiune prezentată de Cristi Brancu. În postarea urcată pe Facebook la acea vreme, Majda Aboulumosha a explicat că motivul plecării de la Agenţia VIP era legat de un nou proiect alături de Andrei Ştefănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: