Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a investit toată averea într-o afacere. Nimeni nu îi dădea nicio șansă

Și-a investit toată averea într-o afacere. Nimeni nu îi dădea nicio șansă

GALERIE FOTO (4) Și-a investit toată averea într-o afacere. Nimeni nu îi dădea nicio șansă

Și-a investit toată averea într-o afacere. Nimeni nu îi dădea nicio șansă. A muncit 13 ani în Spania și s-a întors acasă cu 8.000 de euro. Toată averea și-a investit-o într-o afacere pentru care nimei nu-i dădea nicio șansă.

Frusinica Ionescu, care e originara din Borduselu, judetul Ialomita este plina de curaj și ambiție. Această femeie a stat 13 ani în Spania, timp în care a muncit din greu. S-a întors în țară, după toți acești ani în care a cules roșii, fiind angajată peste hotarele țării. Mereu și-a dorit să se reîntoarcă acasă. A venit cu 8 mii de euro pe care i-a strâns pentru o viață mai bună în Romania.

Și-a deschis propria afacere, în care aceasta se ocupă cu cultivarea de lavandă, a ciulinului de Bărăgan și a gălbenelelor. Nimeni nu credea în succesul acestei mici afaceri, însă Frușinica a mers până la urmă și și-a îndeplinit marele vis, care acum a devenit realitate și chiar îi aduce bani frumoși!

Și-a investit toată averea într-o afacere. Nimeni nu îi dădea nicio șansă

Cultivatorii din regiune i-au spus că este imposibil să faci bani din niște plante. Aceștia s-au crucit când au văzut că femeia oricum vrea să meargă până la capăt. Acum femeia este cunoscută pentru cultivarea acestor flori și are zeci de parteneriate, iar florile de pe terenul său ajung exact în farmaciile naturiste din toată țara!

Citește și: Două mașini au căzut într-o groapă, în sectorul 6 din București

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: