Redactia.ro
Home » Știri » Silvio Berlusconi i-a dat papucii iubitei de 34 de ani pentru o femeie de 30 de ani. Diferența de vârstă e uriașă!

Silvio Berlusconi i-a dat papucii iubitei de 34 de ani pentru o femeie de 30 de ani. Diferența de vârstă e uriașă!

GALERIE FOTO (3)

Silvio Berlusconi, de 83 de ani, s-a despărțit de Francesca Pascale, de 34 de ani, după o relație care dura de 12 ani, anunță presa italiană. Dar „Il Cavaliere” nu a stat prea mult singur și s-a cuplat cu o femeie mult mai tânără decât fosta parteneră. Noua „achiziție” a lui Berlusconi este un fotomodel în vârstă de 30 de ani.

Marta Fascina este și parlamentar, chiar în partidul fostului premier italian. Se confirmă, astfel, speculațiile din ultima perioadă, după ce în presă au apărut fotografii cu cei doi la un hotel din Elveția. Totul, în contextul în care miliardarul anunțase ieri despărțirea de fosta iubita de 34 de ani.

Marta Fascina

Francesca Pascale, care este cu 49 de ani mai tânără decât Berlusconi, a ţinut prima pagină a ziarelor de-a lungul anilor exprimându-şi opinia despre chestiuni care nu sunt în mod normal asociate cu fostul premier, inclusiv drepturile homosexualilor. Anul trecut, ea şi-a declarat susţinerea pentru „Sardines”, o mişcare civică care a început să combată popularitatea în creştere a partidului de extremă dreaptă Liga, aliat al Forza Italia, scrie Digi24.ro.

Francesca Pascale

A organizat orgii sexuale cu minore

Berlusconi, a cărui carieră politică a fost afectată de acuzaţii de corupţie şi scandaluri sexuale, se confruntă de câţiva ani cu probleme de sănătate. El a suferit o operaţie pe cord în 2016, iar în 2019 a fost supus altor două intervenţii chirurgicale – pentru hernie inghinală şi obstrucţie intestinală.

În vârstă de 83 de ani, Silvio Berlusconi a fost căsătorit de două ori și a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri sexuale. Condamnat la închisoare pentru relații sexuale contracost cu o minoră, a scăpat de pedeapsă după anularea deciziei.

Berlusconi nu a scăpat de justiția italiană, acesta fiind urmărit  pentru că a cumpărat tăcerea unr tinere care ar fi participat la orgiile  sexuale din vilele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: