Redactia.ro
Home » Monden » Silviu Biriș, dezvăluiri din Lockdown. Cum e viața de artist în pandemie

Silviu Biriș, dezvăluiri din Lockdown. Cum e viața de artist în pandemie

Silviu Biriș, dezvăluiri din Lockdown

Actorul Silviu Biriș a vorbit despre viața actorilor în timpul pandemiei de coronavirus. În această perioadă, angajații HoReCa, actorii, artiștii sunt unii dintre cei mai afectați, după ce activitățile lor au fost sistate de măsurile luate de autorități.

Silviu Biriș, dezvăluiri din Lockdown. Cum e viața de artist în pandemie

Silviu Biriș, nepotul cântăreței de muzică populară Veta Biriș este un actor îndrăgit în România, dar și un bun cântăreț, intrepretând melodii precum „Vrei să ne’ntâlnim sâmbătă seara?” și „Hai coșar, coșar”. Cu toate astea,acesta a vorbit în exclusivitate despre viața unui actor în pandemia de coronavirus si din Lockdown.  Silviu a absolvit în anul 1997 cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie din București, și tot din același an a fost angajat al Tetatrului Național I.L. Caragiale din București.

Actorul a vorbit din LockDown. „Parcă începea războiul. Țin minte că bunica Parascheva, care are 94 de ani și niciun dinte în gură, prin amabilitatea nepotului pe care l-a crescut a beneficiat de o nouă dantură și erau ultimele probe și a fost ceva: Aveți grijă cu bătrânii… Nu mai țin minte cum a fost cu lockdown-ul ăla.. că de la ora 10 s-a închis tot, cabinetele stomatologice se închiseseră, totul s-a întâmplat foarte repede, a spus actorul.

Ce s-a întâmplat cu bunica lui Silviu Biriș

Din fericire, medicul stomatolog a reușit să o primească pe bunica lui Silviu Biriș, deși pandemia de coronavirus învăluia totul. „Vorbeam cu doctorița stomatolog care zice: Haide, vino repede, pe neve, că de mâine nu știm ce va fi. Nu putem lăsa femeia la 94 de ani fără niciun dinte în gură, o condamnam la moarte și asta însemna că nu mai putea să mestece și… ca la cutremur, am laut-o așa, într-o mână, am băgat-o, am scos-o… mulțumesc lui Dumnezeu nu i s-a rupt niciun os. Și de aici a venit marea uitare”, a declarat Silviu Biriș pentru DCNews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: