Redactia.ro
Home » TV » Simona Gherghe a făcut anunțul. Când se întoarce în televiziune

Simona Gherghe a făcut anunțul. Când se întoarce în televiziune

GALERIE FOTO (5) Simona Gherghe revine in televiziune

Simona Gherghe a anunțat când va reveni în fața publicului. Fanii au întrebat-o pe prezentatoarea Tv când va reveni în fața televizorului cu un nou proiect.

Simona a postat pe pagina de socializare în care făcea anunțul așteptat de toată lumea.

Simona Gherghe a făcut anunțul. Când se întoarce în televiziune

În urmă cu un an, Simona Gherghe renunța la proiectul său de suflet, și anume Acces Direct. Cu greu a renunțat la emisiunea pe care a prezentat-o ani la rând. Simona a ales să se dedice în totalitate celor doi copii, mărturisind totuși, că duce dorul televiziunii, adrenalinei și interacțiunii cu telespectatorii.

Recent, Simona Gherghe le-a răspuns întrebărilor fanilor curioși în legătură cu revenirea sa în televiziune.

La întrebarea când se va întoarce în televiziune, fosta prezentatoare de la Acces Direct a menționat că în momentul în care va apărea un proiect care i se va potrivi, cu siguranță va reveni.

Totodată, Simona a menționat că inițial nu hotărâse să stea atât de mult timp departe de televiziune, dar după ce l-a născut pe Vlad, fiul său, jurnalista a mai refuzat alte două proiecte.

Care a fost primul format la care a lucrat Simona Gherghe?

În urmă cu 19 ani, Simona Gherghe devenea gazda Observatorului de la ora 13.00, după care a prezentat Observator Matinal, apoi Observatorul de la ora 16.00, iar la final Simona a prezentat Observatorul orei 20.00.

Timp de opt ani, Simona Gherghe i-a încântat pe telespectatorii Antenei 1 prezentând cele mai importante știri ale serii.

După această perioadă, Simona a revenit la Tv cu prezentând emisiunea Acces Direct vreme de 9 ani, în care susține jurnalista, a învățat foarte multe și a trăit multe momente emoționante.

Simona le-a răspuns fanilor că în momentul în care nu a mai rezistat, pentru că formatul emisiunii este unul foarte puternic, a luat decizia de a se retrage.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: