Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, atac dur la Patrick Mouratoglou: „Eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!”

Simona Halep, atac dur la Patrick Mouratoglou: „Eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!”

Simona Halep, atac dur la Patrick Mouratoglou: „Eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!”

Simona Halep, una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din România, a lansat un atac fără precedent la adresa fostului său antrenor, Patrick Mouratoglou, pe care îl acuză că i-a distrus cariera de 25 de ani. Scandalul a izbucnit în contextul suspendării Simonei Halep pentru dopaj, iar sportiva a ales să-și exprime nemulțumirea. Iată detaliile!

Simona Halep, atac dur la Patrick Mouratoglou

Sportiva a dezvăluit că, în urma colaborării cu Academia Mouratoglou, antrenorul ar fi fost cel care i-a recomandat să ia un supliment contaminat, ceea ce a dus la suspendarea ei pentru o perioadă de patru ani.

După greșeala lor, eu sunt singura care plătește prețul. O carieră de 25 de ani este distrusă”, a declarat Halep în cadrul unui interviu.

Mai mult decât atât, Simona Halep a subliniat că, în calitate de sportiv profesionist, ea se bazează pe o echipă de profesioniști care trebuie să aibă grijă de sănătatea sa. Ea a exprimat dezamăgirea față de faptul că, în urma acestei situații, nimeni altcineva nu a fost tras la răspundere în afara ei însăși.

Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandare și ulterior s-a dovedit că suplimentul era contaminat. Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui.

Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment. Sunt sigură că ce s-a întâmplat nu a fost cu intenție, și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor, eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!”, a explicat Simona Halep într-un interviu acordat publicației franceze Paris Match. 

Simona Halep: „Visul meu e să mă întorc, indiferent de vârstă”

Sportiva româncă a dezvăluit că nu mai lucrează cu Patrick Mouratoglou de mai multe luni și nici nu s-a mai antrenat la Academia Mouratoglou încă de anul trecut. În acest context, suspansul se adâncește, iar viitorul Simonei Halep în lumea tenisului rămâne incert. Audierea programată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) în perioada 7-9 februarie ar putea aduce clarificări în acest caz și ar putea influența viitorul carierei tenismenei românce.

„Dacă va fi menținută sancțiunea, nu știu ce se va întâmpla în următorii trei ani. Visul meu e să mă întorc, indiferent de vârstă. Un lucru e cert: vreau să stabilesc eu cum îmi voi încheia cariera și nu vreau ca acest lucru să se întâmple în altă parte decât pe teren! Eu sunt victima unei nedreptăți. Știu că n-am greșit cu nimic și n-am de ce să fiu supărată pe mine.

Văzând lucrurile așa, mai scap de insomnie. Pentru că am avut perioade în care nu puteam să dorm. Aveam atacuri de panică. Eu eram copleșită de emoții și când jucam în turnee. Simțeam un gol în stomac. Dar de când am primit această suspendare, trăiesc fiecare zi cu durere și anxietate. Chiar dacă astăzi situația e un pic mai bună”, a concluzionat Halep.

Astfel, scandalul dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou continuă să facă valuri în lumea tenisului, iar audierea la TAS reprezintă un moment crucial pentru viitorul carierei sportive a româncei. Rămâne de văzut cum se va desfășura acest caz și dacă va exista o reconciliere între cele două părți implicate.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: