Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, cu nervii întinși la maxim după 3 zile de audieri la TAS. Ce a enervat-o la culme pe jucătoarea de tenis

Simona Halep, cu nervii întinși la maxim după 3 zile de audieri la TAS. Ce a enervat-o la culme pe jucătoarea de tenis

GALERIE FOTO (6) Simona Halep se pregătește să-și reia locul cuvenit în clasamentul WTA! Nu ar mai avea nevoie de wild-card-uri pentru a juca la cele mai puternice turnee

Simona Halep, una dintre cele mai emblematice figuri ale tenisului mondial, a revenit astăzi, la prânz, la București, după încheierea audierilor în fața juraților de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS). Această întoarcere vine după o perioadă tensionată și plină de incertitudini pentru sportiva română, suspendată din tenis pentru o perioadă de patru ani.

În timp ce Simona Halep se confruntă cu întrebări și speculații din partea mass-media și a publicului, aceasta a refuzat dialogul cu reporterii la aeroportul din Otopeni. Într-o scurtă interacțiune, Halep a exprimat frustrarea și deranjul său față de insistențele acestora, reiterând că nu poate comenta până când nu se dă verdictul în cazul său.

Nervii au fost întinși la maxim

Din păcate, reporterii au fost atât de curioși să afle tot ce s-a discutat întrucât au încălcat limita de permisivitate a jucătoarei de tenis. Ea s-a arătat foarte deranjată de lipsa lor de înțelegere și acceptare. Limbajul corpului a vorbit de la sine. Gesturile sale nervoase și întrebările retorice au reflectat clar starea de presiune sub care se află în acest moment.

”Nu vorbesc până se dă verdictul. (…) Nu am ce să comentez până vine decizia”, a fost prima declarație oferită de Simona Halep pentru reporteri, direct în Aeroportul Henri Coandă.

Contrastul dintre atitudinea sa de ieri și cea de astăzi este notabil. În timpul audierilor, Halep a arătat încredere și determinare, declarând că își păstrează încrederea în adevăr și că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe teren. Cu toate acestea, atmosfera de la aeroport sugerează o schimbare în dispoziția sa, provocată, probabil, de tensiunea și incertitudinea generată de așteptarea verdictului.

Este sigură că adevărul va câștiga

Procesul dintre Simona Halep și ITIA este supravegheat de trei judecători de renume internațional: Annabelle Bennett din Australia, Jeffrey G. Benz din Statele Unite ale Americii și Ulrich Haas din Germania. Cu toții trebuie să analizeze detaliile cazului și să emită un verdict într-un termen de maximum trei luni. Din fericire pentru jucătoarea noastră, aceasta a primit dreptul la replică în timpul procesului.

Pentru cei ce nu cunosc detalii, Simona Halep este prinsă într-un adevărat scandal din cauza unor substanțe interzise. În urma unui test, ea a ieșit pozitivă, iar de atunci a început un adevărat calvar în drumul către descoperirea adevărului. Încă de la început, tenismena a susținut că testul a scos la suprafață anumite substanțe aflate în corpul ei din pricina unui tratament puternic, dat și ținut sub observație de către medici de specialitate.

În aceste momente, Simona speră că se va putea reîntoarce pe terenul de tenis, să câștige din nou și să își facă țara mândră, dar acest lucru nu va putea fi posibil până la aflarea verdictului. Fanii îi sunt alături și îi oferă toată încrederea. Aceasta este sigură că verdictul îi va fi favorabil și îi va dovedi nevinovăția.

„Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată. (…) Nu știe nimeni când va veni verdictul.”, a declarat Simona Halep în cea de-a treia zi de audieri, conform informațiilor oferite de Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: