Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, decizie radicală după eșecul de la Australian Open. L-a dat afară pe cel mai vechi om din staff-ul ei

Simona Halep, decizie radicală după eșecul de la Australian Open. L-a dat afară pe cel mai vechi om din staff-ul ei

simona halep

Simona Halep a părăsit Australian Open, joi dimineață, în faza semifinalelor. Sportiva noastră a pierdut în fața jucătoarei din Spania Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7.

Tenismena le-a reproșat organizatorilor căldura infernală din timpul meciului, precum și faptul că nu s-a jucat cu acoperișul tras, dar ea nu s-a simțit bine nici din punct de vedere fizic.

Halep l-a considerat vinovat pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic și cel mai vechi om din staff-ul ei, din 2013, pentru forma mai puțin bună din acest început de an, scrie digisport.ro. Astfel că românca a decis, cel puțin momentan, să întrerupă legăturile cu el.

De altfel, Cercel n-a fost deloc zărit în loja Simonei la meciurile de la Melbourne alături de Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov sau Virginia Ruzici. Mai mult, se pare că Cercel este deja la București, deși inițial a făcut deplasarea la Melbourne.

Simona Halep se relaxează înaintea turneului! A mers cu iubitul la piață

În timpul partidei cu Alja Tomljanovic, Simona a răbufnit public la adresa lui Cercel. După ce a condus cu 4-1 și 5-2 în primul set, Tomljanovic a recuperat două game-uri la rând, astfel că la 5-4 pentru Simona, antrenorul campioanei noastre, Darren Cahill, a simțit nevoia să intervină, sigur și la dorința jucătoarei din Constanța.

Australianul i-a explicat Simonei ce trebuie să schimbe în joc, mai ales din punct de vedere tactic, dar i-a și spus să fie mai relaxată, numai că Halep avea altceva pe suflet. Simo i-a spus clar lui Cahill: „Să-i spui lui Teo că am obosit!”. Australianul a recepționat mesajul, fără a mai replica nimic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: