Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, out de la Australian Open! A făcut o criză de nervi

Simona Halep, out de la Australian Open! A făcut o criză de nervi

Simona Halep

Simona Halep a pierdut meciul cu Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7 (8), 5-7, în semifinale la Australian Open 2020.

Românca s-a luptat din greu cu adversara sa, dar până la final a cedat. În primul set, la scorul 3-3 echilibrul s-a rupt. Muguruza a reușit primul break și a preluat conducerea. Românca a revenit, și s-a ajuns la tiebreak, pe care spanioloaica l-a câștigat, 10-8. În actul secund, Simona Halep a condus cu 5-3, dar adversara sa a revenit spectaculos și a egalat la 5. Tot setul, Halep a salvat mingi de rebreak însă Muguruza a atacat fără încetare și până la final a reușit să se impună.

După ce a pierdut primul set, Simona Halep nu s-a mai putut stăpâni și a făcut o criză de nervi. Românca a dat cu racheta de pământ până a făcut-o praf.
Campioana de la Wimbledon a jucat pentru a doua oară în faza semifinalelor de la Melbourne. În 2018, ea o învingea pe Angelique Kerber, dar pierdea finala cu Caroline Wozniacki, în set decisiv.

Sofia Kenin, în finală la Australian Open

Sofia Kenin s-a calificat în finala de la Australian Open, după 7-6, 7-5 cu Ashleigh Barty. Americanca de doar 21 de ani a produs surpriza în semifinale, după ce a reușit să se impună în fața jucătoarei care ocupă primul loc în clasamentul WTA.
Sofia Kenin a câștigat până acum 3 titluri WTA şi a adunat aproape 3 milioane de dolari obţinuţi din premii.

„Este un vis devenit realitate. Am visat toată viaţa mea la acest moment. Nu am cuvinte să spun ceea ce simt. Am stat foarte bine. Am încercat să preiau controlul, o respect enorm pe Ash, a fost un meci foarte dificil, un meci de calitate. Am fost pregătită pentru totul. Aşa m-am născut, pregătită de orice”, a declarat Kenin, după meciul din semifinale.

Citește și: Cristiano Ronaldo își deschide o nouă afacere! Câți bani câștigă portughezul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: