Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, despre boala Covid-19: ”Nu mi-a fost deloc uşor”

Simona Halep, despre boala Covid-19: ”Nu mi-a fost deloc uşor”

Simona Halep, despre boala Covid-19

Simona Halep a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus. Sportiva a povestit ce simptome a avut și cum s-a simțit în izolare. 

Simona Halep a făcut primele declarații

Simona Halep a vorbit prima data după ce s-a vindecat de coronavirus. Tenismena a explicat ce simptome a avut și cum a fost în izolare, dar și de unde a luat virusul. Aceasta a mărturisit că s-a protejat cât de bine a putut și a respectat măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea virusului.

“După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult.

Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul”, a declarat Simona Halep la Digisport.

Simona Halep a fost infectată cu noul coronavirus

La finalul lunii octombrie, Simona Halep a anunțat că a fost infectată cu coronavirus și a dezvoltat simptome ușoare. Astfel, sportiva a decis să se autoizoleze.

Anunțul a fost făcut chiar de jucătoarea de tenis pe Twitter unde a precizat că are simptome ușoare și că se va autoizola. În vârstă de 29 de ani, Simona Halep nu a mai evoluat la niciun turneu în ultima lună și se află în România.

„Salutare tuturor! Voiam să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru Covid-19. M-am autoizolat la domiciliu și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine…vom trece prin asta împreună”, a anunțat Simona Halep.