Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în sferturi la Roma!

Simona Halep, în sferturi la Roma!

simona halep, probleme de sănătate, hernie, WTA

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Roma, după ce a învins-o pe Dayanei Yastremska, scor 7-5, 6-4.

Simona Halep, favorită numărul 1 la turneul de la Roma a ajuns în sferturile competiției. A avut un meci destul de dificil cu Dayanei Yastremska, una dintre cele mai bune jucătoare din tânăra generație.

„A fost un meci dificil, mă așteptam la asta pentru că e o jucătoare care lovește puternic mingea și nu prea știi unde lovește și e greu să returnezi astfel de mingi. Dar mi-am revenit, am schimbat un pic jocul, am jucat un pic mai departe de ea și am încercat să înalț și mingile un pic. Este o jucătoare tânără, foarte bună și meciurile contra ei sunt destul de grele, cum a fost și al meu. Chiar dacă a fost primul, l-am simțit foarte greu”, a declarat Simona pentru Digi Sport.

Simona Halep o va întâlni în sferturi pe Putintseva

Următoarea adversară a campioanei de la Wimbledon este Yulia Putintseva (locul 30 WTA). Meciul va avea loc sâmbătă. Până acum, Simona Halep a ajuns de două ori în finala turneului de la Roma, dar de fiecare dată a pierdut în fața jucătoarei Elina Svitolina.

“Am servit foarte bine astăzi, încep să-mi reglez ritmul, dar nu e ușor după atâta pauză să vin din nou în turneu și să joc cu adversare foarte puternice, dar îmi place la Roma și mă bucur că văd progres de la zi la zi”, a spus Simona Halep.

Adversara Simonei Halep din sferturi este din Kazahstan. Yulia Putintseva a oferit în urmă cu trei ani un adevărat spectacol la un meci. Atunci s-a înjurat cu antrenorul ei, chiar dacă știau că se aud și la TV. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată pe teren. La Australian Open, anul acesta, în turul 3. Atunci Simona a câștigat cu 6-1, 6-4. Românca are un moral foarte bun, înaintea meciului de mâine, după ce anul acesta a câștigat titlul la turneul de la Praga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: