Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în turul 3 la Roma!

Simona Halep, în turul 3 la Roma!

simona halep, Roma, masina

Simona Halep s-a calificat în turul 3 al turneului de la Roma. A învins-o fără probleme în două seturi, 6-3, 6-4 pe italianca, Jasmine Paolini.

Campioana noastră nu a avut emoții în meciul cu Jasmine Paolini (24 de ani, 99 WTA). Românca a avut nevoie de o oră și aproape 20 de minute pentru a se califica în turul 3 al competiției de la Roma. Chiar dacă Halep a început mai slab meciul, și-a revenit rapid. În primul set a avut un moment în care și-a pierdut cumpătul la scorul de 3-3. „Nu-i mai da tot pe dreapta”, și-a spus în acel moment Simona Halep. În următoarea fază a competiției o va întâlni pe câștigătoarea din meciul Yastremska – Anisimova. Acesta este al doilea turneu la care participă campioana de la Wimbledon, după cel de la Praga pe care l-a și câștigat.

Cadou de 300 de mii de euro

Înainte de a pleca la turneul de la Roma, Simona Halep i-a făcut tatălui său, Stere un cadou de 300 de mii de auro. Jucătoarea de tenis i-a cumpărat un automobil de lux, marca Bentley New Flying Spur. Mașina are 628 de cai putere și ajunge la o viteză maximă de 333 kilometri/ oră. Bentley New Flying Spur prinde 100 de kilometri/oră în 3,8 secunde și are un motor W12, de șase litri.

”Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit.
Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi”, declara Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: