Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep nu renunță! Sportiva este gata să se reîntoarcă pe terenul de tenis. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Simona Halep nu renunță! Sportiva este gata să se reîntoarcă pe terenul de tenis. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Simona Halep

Simona Halep, un nume cunoscut în lumea tenisului, se confruntă în prezent cu o perioadă de suspans și incertitudine în cariera sa. Suspendată pentru o perioadă de patru ani de către tribunalul Sport Resolutions, jucătoarea română se află într-o bătălie dureroasă pentru a-și salva onoarea și cariera. În ciuda acestor provocări uriașe, ea rămâne ferm convinsă că va reveni pe teren și nu renunță la speranță.

Suspendarea Simonei Halep a venit în urma unor acuzații grave de dopaj cu Roxadustat și probleme înregistrate în pașaportul biologic, sugestiv pentru folosirea substanțelor interzise. Simona a recunoscut în fața instanței că a utilizat un supliment alimentar contaminat din greșeală, un aspect acceptat de tribunal. Cu toate acestea, există încă semne de întrebare cu privire la situația ei, deoarece judecătorii au susținut că Roxadustat ar fi fost luat și din alte surse.

Simona Halep, hotărâtă să nu renunțe

Cu toate acestea, ultima postare a Simonei Halep pe rețelele de socializare arată că ea nu renunță la luptă și nu se gândește la retragere. Ea a împărtășit imagini de la antrenament și a ales o coloană sonoră sugestivă: „Never give up” (tradus: „Nu renunța niciodată”), interpretată de Sia. Mesajul ei este clar – ea crede cu tărie în victoria sa și se pregătește să revină pe terenul de tenis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)


Simona Halep a negat în mod constant acuzațiile de dopaj și așteaptă motivarea completă de la Sport Resolutions pentru a putea depune un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Acesta reprezintă ultima instanță unde își va putea pleda cazul și unde va afla soarta sa în tenisul profesionist. Suspendarea ar putea însemna o pauză de până în octombrie 2026 de la competițiile oficiale, o perioadă extrem de dificilă pentru o jucătoare de talia Simonei Halep. Cu toate acestea, ea rămâne optimistă, așa cum a fost întotdeauna în această perioadă de provocări, și transmite fanilor ei că nu renunță.

Simona Halep dă de pământ cu compania care i-a vândut suplimentul alimentar

Pe lângă procesul la TAS, Simona Halep a luat o altă măsură curajoasă. Ea intenționează să ceară daune în valoare de zece milioane de dolari de la firma care i-a furnizat suplimentul nutritiv contaminat, care a dus la această situație extrem de dificilă pentru cariera ei.

Data de 29 august 2022 reprezintă momentul în care Simona Halep a jucat ultimul său meci oficial, în primul tur la US Open. A fost o zi de cotitură, întrucât ea a fost suspendată provizoriu la data de 7 octombrie 2022, iar pe 11 septembrie a primit vestea suspendării sale pentru patru ani de către tribunalul din Londra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: