Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep se îndreaptă spre titlul la turneul de la Praga

Simona Halep se îndreaptă spre titlul la turneul de la Praga

simona halep, Praga

Simona Halep s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului de la Praga, primul turneu oficial din calendarul WTA, la care a participat, după pandemia de coronavirus.

Constănțeanca, numărul 2 în ierarhia mondială a învins-o lejer în două seturi, 6-2, 6-0, pe jucătoarea din Polonia, Magdalena Frech. Față de meciul precedent, Simona Halep se pare că a reușit să-și găsească din nou ritmul.

„M-am simțit mai bine astăzi, mă bucur că pot evolua din ce în ce mai bine pe zi ce trece. N-a fost ușor pentru adversara mea, a avut un joc dificil ieri. Am lovit mai puternic mingea, am deschis terenul mai bine și am încheiat punctele cu drive-ul de voleu, ceea ce a fost bine pentru că mingea a venit un pic mai moale ca ieri și a trebuit să fiu mai agresivă”, a spus Halep după meci.

Duel românesc în semifinale?

Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Irina Begu în semifinale. Begu ar fi trebuit să joace astăzi, cu Sorribes Tormo, din Spania, dar meciul a fost amânat din cauza ploii. Se va relua mâine în jurul prânzului.

„Nu am nicio preferință, ambele sunt jucătoare foarte bune. Semifinalele sunt întotdeauna grele, voi încerca să practic cel mai bun joc al meu și să câștig meciul”, a mai spus Halep.

În cealaltă semifinală, Elize Mertens, favorita numărul 3, o va întâlni pe Kristina Pliskova. Cehoaica a ajuns în penultima fază a competiției, profitând de abandonul Anei Bogdan.

Joacă Halep la US Open?

Pe zi ce trece tot mai mulți jucători de tenis anunță că anul acesta nu vor participa la turneul de Grand Slam, de la US Open. Dacă va decide să participe, românca va fi principala favorită. Simona Halep este pe tabloul principal al turneului, dar deocamdată nu a anunțat oficial decizia sa. Turneul de la Flushing Meadows are loc în parioada 31 august – 13 septembrie).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: