Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Când și unde se vor cununa religios

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Când și unde se vor cununa religios

Simona Halep

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, anul trecut, pe 15 septembrie. În această toamnă, campioana la tenis se va cununa și religios! Cei doi soți au stabilit data la care va avea loc marele eveniment.

Cununia religioasă a Simonei Halep va avea loc în această toamnă, la un an distanță de cununia civilă! Sportiva și-ar fi anunțat deja rudele și prietenii că va da petrecere mare la mijlocul lunii noiembrie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep – Toni Iuruc, nuntă la Sinaia!

Astfel că nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc pe 13 noiembrie 2022. Cununia religioasă va fi oficiată pe timpul zilei, iar seara va avea loc petrecerea la Cazinoul Sinaia, acolo unde s-a căsătorit și fostul principe Nicolae cu Alina-Maria de Roumanie.

„În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Se anunță un eveniment fastuos, peste cel de la ceremonia civilă de pe 15 septembrie 2021, de la Constanța. În plus, cununia religioasă de la finalul anului va închide cercul petrecerilor dedicate pentru nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

La ce turnee va juca Halep înainte de nuntă

Simona ține cont de superstiții și ar fi vrut să meargă în fața altarului tot în septembrie, considerată o lună care aduce noroc în căsătorie, perfectă pentru a începe o familie.

Însă, planurile s-au schimbat, probabil din cauza calendarului competițional, așa că a fixat data nunții după încheierea ultimului Grand Slam din acest an, US Open (29 august – 11 septembrie).

În perioada 31 octombrie – 6 noiembrie este programat Turneul Campioanelor, ultima competiție a anului, însă locația nu este cunoscută încă.  De asemenea, cu o lună înaintea evenimentului de la Sinaia, fanii Simonei Halep o vor putea vedea la WTA Transylvania Open, turneu unde a jucat finala în 2021. Turneul va avea loc la Cluj-Napoca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: