Redactia.ro
Home » Monden » Simona Sensual își dorește un copil. Ce tratament a urmat bruneta

Simona Sensual își dorește un copil. Ce tratament a urmat bruneta

GALERIE FOTO (4) Simona Sensual își dorește un copil

Simona Sensual își dorește un copil. În urma cu câțiva ani era una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul româneasc. În prezent, Simona Sensual își trăiește viața departe de lumina reflectoarelor. Spre surprinderea unora, vedeta a mărturisit că își dorește un copil.

Simona Sensual își dorește un copil. Ce tratament a urmat bruneta

Simona Sensual își dorește un copil. Simona Sensual, pe numele adevărat Simona Cristina Ștefania Suhoi, făcea furori în showbiz-ul românesc. Fosta blondină a avut numeroase relații cu bărbați celebri, dar în ultimii a decis să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor. Simona are o relație cu un bărbat despre care nu vrea să ofere prea multe detalii. Se pare că bruneta nu dorește ca iubitul ei nu face parte din lumea mondenă și își dorește să-l țină departe de ochii oamenilor. Chiar și așa, Simona Sensual pare mai fericită ca niciodată. Recent, bruneta a spus că își dorește să devină mămică pentru prima oară.

Din păcate, vedeta se confruntă cu anumite probleme și a urmat un tratement pentru a putea aduce pe lume un copil. „Ne gândim. Asta este pe lista priorităților din 2022. Eu am încercat, am făcut niște tratamente, am avut niște probleme de sănătate, dar îmi doresc copil. Mi-am dorit dintotdeauna, iubesc copiii”, a povestit Simona Senzual, în cadrul emisiunii Showbiz report.

Simona Sensual se simte pregătită să devină mamă. Chiar dacă are o relație de mulți ani cu iubitul ei, vedeta nu a putut rămâne însărcinată. Chiar și așa, bruneta nu se dă bătută, iar pentru a putea deveni mămică, Simona a urmat un tratament, din cauza căruia s-a îngrășat. Acum a reușit să slăbească și să revină la formele inițiale. „M-am îngrășat și m-am chinuit să slăbesc. Acum sunt în perioada în care las totul în voia lui Dumnezeu. Eu sunt optimistă”, a mai spus Simona.

Simona Sensual, hărțuită de un bărbat necunoscut

Chiar dacă are alături de ea un bărbat care o iubește, Simona Sensual se confruntă cu o situație cumplită. Vedeta a fost hărțuită prin apeluri telefonice de un bărbat necunoscut. Aceasta a mai fost deranjată de mai multe ori de diverse persoane. Simona a declarat că numărul ei de telefon a fost postat pe site-ul firmei pe care o conduce, motiv pentru care un necunoscut o sună neîncetat. Bruneta a spus că a fost sunată de mai multe ori în miez de noapte.

,,Cred ca am făcut o greșeală, am pus numărul meu personal pe site-ul de firmă, cred că de acolo l-au luat. Eu nu știu sigur dacă este o persoană sau mai multe pentru că mă sună mai multe numere de telefon, astfel că nu am certitudinea dacă este o persoană sau mai multe. Mai stresat este că mă sună noaptea cu video call. De câțiva ani de zile mă sună, cel mai recent s-a întâmplat zilele trecute. Noaptea eu nu răspund, indiferent de cine ar fi, decât dacă este o urgență. O să schimb numărul de telefon și o să scap de acest stres. Nu l-am schimbat până acum pentru că am foarte mulți furnizori care mă sună și îmi este greu să dau mailuri să spun că am schimbat numărul. Am zis că poate se schimba situația și o să mă lase în pace”, a declarat Simona Sensual la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: