Redactia.ro
Home » Monden » Simona Trașcă cere ajutorul Poliției. Blondina trece prin clipe de groază din cauza unui individ care o hărțuiește de câțiva ani

Simona Trașcă cere ajutorul Poliției. Blondina trece prin clipe de groază din cauza unui individ care o hărțuiește de câțiva ani

GALERIE FOTO (3) Simona Trașcă cere ajutorul Poliției.

Simona Trașcă cere ajutorul Poliției. Blondina trece prin cele mai dificile momente. Vedeta este urmărită de un bărbat obsedat de ea, iar de ani de zile se chinuie să scape de el, motiv pentru care Simona a decis să apeleze la ajutorul autorităților.

Simona Trașcă cere ajutorul Poliției. Blondina trece prin clipe de groază din cauza unui individ care o hărțuiește de câțiva ani

Simona Trașcă cere ajutorul Poliției. Vedeta trece prin clipe de groază din cauza unui bărbat care o hărțuiește de mai mulți ani. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care își dorește cu orice preț să fie împreună cu focoasa blondină. Recent, Simona Trașcă a alertat autoritățile după ce tânărul a apărut din nou în viața ei. Conform acesteia, individul o agresează verbal, menționând că de fiecare dată a reușit să scape cu viață, având în vedere că a fost amenințată cu moartea. „Acum două săptămâni am sunat la 112, am solicitat ajutorul Poliției, şi de faţă cu poliţiştii, în faţa blocului la mine, m-a ameninţat cu moartea şi a zis «Da, am zis că o omor şi îmi asum!». Am mai chemat un echipaj de poliţie, ne-au dus la secţie, ne-au ţinut ore întregi la declaraţii, iar la sfârşit… nimic! El a plecat frumuşel acasă.

Din cauza asta face aşa pentru că a văzut că nu păţeşte nimic. Dacă în faţa poliţiştilor mi-a zis că mă omoară şi nu a păţit nimic… a prins tupeu şi mai mare.Pot să păţesc oricând, orice cu obsedatul acesta, din moment ce poliţiştii mi-au spus «Dacă se întâmplă ceva, dacă mai vine, ne sunaţi»…”, a povestit Simona pentru Cancan.ro.

Vedeta a declarat că în urmă cu o zi, acesta a urmărit-o imediat cum a ieșit din bloc, având norocul să intre în mașină și să se baricadeze. „Eu mai apuc să pun mâna pe telefon? Ieri, când era la mine la bloc noroc că am apucat să intru în maşină şi să blochez uşile, că începuse să tragă de toate uşile, dar eu nu am apucat să filmez faza asta… tremuram, nu ştiam ce să mai fac, până am scos telefonul, până am dat pe video că nu mai nimeream”, a mai spus blondina.

Simona Trașcă, hărțuită de un tânăr de 24 de ani

Simona Trașcă a declarat că îi este foarte frică să mai meargă singură pe stradă, pentru că tânărul de 24 de ani este în permanență pe urmele sale. Mai mult, blondina se află în stare de șoc, iar autoritățile refuză să-i ofere protecție. „Există mai multe plângeri, iar în acest moment avocatul meu se ocupă de obţinerea unui control judiciar pe numele lui. Ceea ce înseamnă că dacă se mai apropie de mine după acest lucru, atunci o să îl ia. Ar trebui să îl bage la spitalul de nebuni, să îşi facă un tratament. La secţia de poliţie am aflat că el are 24 de ani, iar obsesia asta a lui pentru mine durează de câţiva ani.”, a mai spus Simona Trașcă.

După ce a postat pe rețelele de socializare că se află la mare, individul a mers imediat pe litoral hărțuind-o pe aceasta. „Mă hărţuieşte în ultimul hal. Nu mai pot să trăiesc aşa, trăiesc aşa de luni de zile! Poliţia aşteaptă să îmi facă ceva ca să acţioneze. Mi-au spus că vorbele sunt vorbe… Eu din chestia asta înţeleg, nu ştiam până acum treaba asta, dar pot să zic oricui că îl omor, că îl tai şi nu păţesc nimic. Nu mi-a venit să cred ce aud. Au mai chemat un echipaj la insistenţele mele, pentru că eu ţipam pe acolo„, a mai spus blondina. Se pare că familia bărbatului știe de problemele acestuia, dar nimeni nu poate rezolva situația, iar Simona Trașcă nu mai poate face față presiunii la care individul o supune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: