Redactia.ro
Home » Monden » Simona Trașcă este terorizată de un admirator insistent! Unde a așteptat-o bărbatul și ce i-a făcut

Simona Trașcă este terorizată de un admirator insistent! Unde a așteptat-o bărbatul și ce i-a făcut

GALERIE FOTO (2) Simona Trașcă este terorizată de un admirator insistent! Unde a așteptat-o bărbatul și ce i-a făcut

Simona Trașcă nu poate sta liniștită în ultima perioadă! Vedeta este terorizată de un admirator insistent care o urmărește la fiecare pas. Iată ce i-a făcut bărbatul blondinei!

Simona Trașcă este terorizată de un admirator insistent! Unde a așteptat-o bărbatul și ce i-a făcut

Simona Tranșcă este devastată în ultimele zile din cauza unui bărbat care nu-i dă pace. Se pare că admiratorul insistent o urmărește la fiecare pas și chiar a început să o agreseze și să insiste să fie primit în vila acesteia.

Vizibil nervoasă și speriată, Simona Trașcă a făcut recent un live pe contul ei de Instagram, în care le-a povestit internauților că s-a blocat în mașina personală, pentru a fi în siguranță. Admiratorul Simonei Trașcă îi blocase accesul fostei asistente tv și a așteptat-o la mașină cu un buchet de trandafiri colorați.

Simona Trașcă este terorizată de un admirator insistent! Unde a așteptat-o bărbatul și ce i-a făcut

Afectată de această întâmplare, Simona Trașcă a răbufnit în direct pe social media, acuzându-l pe bărbat de hărțuire, țipând în același timp la el să plece și să o lase în pace. Mai mult, fosta asistentă TV le-a mărturisit fanilor că așteaptă cu nerăbdare ca ordinul judiciar pe care l-a cerut împotriva bărbatului care o urmărește să fie gata pentru a se simți protejată.

”Am cerut și eu chiar atât de mult de la legea asta, să mi se ofere cât mai repede un control judiciar pentru nebunul ăsta care mă terorizează? Mi-am dat check-in la Pitești acum câteva zile, s-a dus acolo, mi-am dat check-in la mare, s-a dus la mare după mine, a văzut că am ajuns acasă azi-noapte, mi-a trimis filmare de lângă mașină, m-a pândit până acum când am ieșit din casă, la ora asta”, le-a spus blondina urmăritorilor ei de pe Instagram.

Bărbatul pe nume George a declarat în rumă cu ceva timp la o emisiune TV că îi înțelege neliniștea Simonei Trașcă și că o va lăsa în pace, lucru ce nu s-a întâmplat până în acest moment.

”Omul nu este coerent în ceea ce spune, adică nici măcar nu-și susține ceea ce face. Acum două săptămâni la poliție după câteva zile de declarații mi-a promis, a promis în fața polițiștilor că mă va lăsa în pace, iar a doua zi era la mine la bloc. Cum adică? Se vede că este obsedat. A promis de o sută de mii de ori în ulmii ani. I-am făcut și plângere penală acum și tot degeaba”, a mai spus Simona Trașcă la Antena Stars.

Simona Trașcă a fost amenințată cu moartea

După o perioadă în care nu a mai apărut pe micile ecrane, Simona Trașcă revine cu un nou scandal. Vedeta a mers recent la Poliție pentru a depune plângere împotriva unui bărbat care a ar fi amenințat-o cu moartea. Potrivit acesteia este vorba despre George, bărbatul care a urmărit-o timp de patru ani. Deși în cadrul unei televiziuni Simona a declarat că s-au împăcat, se pare că George nu poate renunța la ea. Bărbatul nu poate concepe ideea ca Simona să își trăiască viața alături de un alt partener.

Speriată, blondina a apelat la organele legii pentru a o ajuta. Mai mult, Simona a declarat că îi este teamă să părăsească locuința, iar după un șir de discuții tensionate între ea și George, situația a degenerat.

”Știți prea bine că acest George m-a hărțuit ani de zile. Deja s-a ajuns într-un punct în care chiar nu se mai poate așa. Am făcut plângere la Poliție, sper să se obțină un ordin de protecție și vreau să îi transmit pe această cală că orice pățesc din acest moment este direct responsabil. A început să mă amenințe efectiv că îmi ia viața. Am foarte multe mesaje de la el în ultima săptămână. Nu are voie să-mi zică faptul că eu nu am voie cu alții și că el preferă să moară cu mine de mână. Asta este expresia pe care o folosește în toate mesajele din ultimele zile”, a spus îngrozită Simona Trașcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: