Redactia.ro
Home » Știri » Singapore oferă bonus pentru bebelușii născuți în pandemie. Sume frumoase pentru viitorii părinți

Singapore oferă bonus pentru bebelușii născuți în pandemie. Sume frumoase pentru viitorii părinți

GALERIE FOTO (2) Femeia din Suceava care și-a ucis bebelușii, s-a întors acasă la cei trei copii

Singapore își dorește să sporească natalitatea în pandemie. Drept urmare, vrea să ofere subvenții unice pentru a încuraja poporul să nu renunțe la copii această perioadă.

Țara care oferă subvenții unice

O țară oferă subvenții unice pentru a încuraja poporul să nu renunțe la copii, în pandemie, pentru a îmbunătăți natalitatea. Asta pentru că autoritățile se tem că cetățenii renunță la procreare din cauza stresului financiar și a șomajului. Conform BBC, este vorba despre Singapore.

Mai multe detalii nu au fost încă făcute publice, însă este vorba despre niște bonusuri care vin completare celor deja mari oferite de guvern pentru viitorii părinți.

Singapore, în contrast cu vecinii

Singapore este în contrast evident cu vecinii săi precum Indonezia și Filipine. Aici este posibil să apară o creștere uriașă a sarcinilor din cauza stărilor de urgență. Țara asiatică are o natalitate la un minim mondial, iar guvernul încearcă stimularea acesteia de decenii întregi.

În Filipine, se preconizează că sarcinile neintenționate vor crește cu aproape jumătate, până la 2,6 milioane, dacă restricțiile de circulație induse de Covid 19 rămân până la sfârșitul anului, potrivit Fondului Național al Populației al Națiunilor Unite.

„Aceste cifre reprezintă o epidemie în sine”, a declarat luna trecută Aimee Santos, purtător de cuvânt al agenției ONU din Filipine. Filipine are a doua cea mai mare populație din Asia de Sud-Est, cu 108,4 milioane. Are unul dintre cele mai grave focare de virus din regiune, cu peste 307.000 de infecții. „Aceste probleme legate de femei și copii au rămas în mare măsură invizibile în timpul pandemiei. Este timpul să le punem în față și în centru”, a declarat luna trecută senatorul Risa Hontiveros, șeful comitetului pentru femei al camerei. Ea a susținut apelurile pentru mai multe funcționare de sex feminin în grupul de lucru al națiunii împotriva focarului de coronavirus.

Singapore este unul dintre cele mai dezvoltate state din Asia de Sud-Est. Orașul este un important centru economic și industrial din zonă.Singapore are o economie foarte dezvoltată, bazată pe economia de piață. Împreună cu Hong Kong, Coreea de Sud și Taiwan, Singapore este unul dintre Tigrii Est Asiatici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: