Redactia.ro
Home » Știri » Singura vedetă care se afla în grațiile Elenei Ceaușescu: „M-a plăcut din prima zi”

Singura vedetă care se afla în grațiile Elenei Ceaușescu: „M-a plăcut din prima zi”

GALERIE FOTO (6) Singura vedetă care se afla în grațiile Elenei Ceaușescu

Deși era considerată o femeie dificilă, Elena Ceaușescu aprecia foarte mult o vedetă din România. Este vorba despre designerul de modă Cătălin Botezatu, care pe vremea soților Ceaușescu participa la toate evenimentele organizate de cei doi. Creatorul de modă a vorbit pentru prima oară despre relația pe care a avut-o cu soții Ceaușescu.

Singura vedetă care se afla în grațiile Elenei Ceaușescu: „M-a plăcut din prima zi”

Soția dictatorului Nicolae Ceaușescu se spune că era o femeie puternică, rațională și de multe ori agresivă. Cu toate astea, Prima Doamnă aprecia o vedetă din țară. Cătălin Botezatu a vorbit în exclusivitate despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu.

Potrivit acestuia, soția președintelui l-a plăcut de prima dată, devenind manechinul favorit al familiei Ceaușescu. De asemenea, creatorul de modă recunoaște că relația cu soții Ceaușescu l-a ajutat să se dezvolte pe plan profesional. „Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat! Pentru cei care nu ştiu, în acele vremuri, se ţineau evenimentele în anumite locuri de la Institutul de Cercetare în faţă a doar patru fotolii, două erau ocupate de preşedintele României şi soţie, iar celelalte de o familie de capete încoronate, invitată special! Cred că am avut ocazia atunci să îi văd pe cei mai importanţi oameni ai lumii şi consoartele lor”, a povestit Cătălin Botezatu.

Restricții pentru cei care intrau în contact cu soții Ceaușescu

Mai mult, designerul de modă precizează că existau reguli dure pentru toți cei care urcau pe scenă și intrau în contact direct cu Nicolae și Elena Ceaușescu. Cătălin Botezatu susține că securitatea controla pe absolut oricine se afla în spatele scenei și că nu le permitea oamenilor să se prezinte în fața soților Ceaușescu bolnavi sau răciți. ,Era o întreagă demenţă în backstage! Veneau oamenii de la partid şi ne controlau până şi în chiloţi! Nu aveam voie să fim răciţi sau bolnavi, pentru că dacă am fi intrat în contact cu Nicolae şi Elena Ceauşescu, le dădeam microbi”, a mai spus Botezatu. Referitor la vestimentație, Botezatu a declarat că soții Ceaușescu erau întotdeauna în tendințe și se îmbrăcau foarte bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: