Redactia.ro
Home » Știri » Singurul județ din România care nu mai are niciun pacient infectat cu coronavirus. Nu a fost declarat niciun deces

Singurul județ din România care nu mai are niciun pacient infectat cu coronavirus. Nu a fost declarat niciun deces

Primul judet fara bolanvi de coronavirus

În România există un județ care nu mai are niciun pacient infectat cu coronavirus. Brăila a fost declarat orașul fără niciun bolnav cu noul coronavirus. Toate cele 22 de persoane infectate cu COVID-19 au fost declarate vindecate și externate.

Județul fără niciun pacient infectat cu coronavirus

Județul Brăila a devenit singurul oraș din România care nu mai are niciun infectat de coronavirus. Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc a anunțat că toți cei 22 de pacienți infectați cu noul virus au fost declarați vindecați și externați.

Toţi brăilenii infectaţi cu noul coronavirus sunt vindecaţi! Avem cele mai bune cadre medicale! Vă mulţumesc! Mă înclin„, a scris Cătălin Boboc, pe Facebook.

Ultimii trei pacienți infectați au fost externați sâmbătă din Spitalul Județean de Urgență Brăilă. Trebuie menționat faptul că de la începutul pandemiei de coronavirus, nu a fost confirmat în județul Brăila niciun deces din cauza Covid-19.

Cum s-au vindecat toți pacienții

Potrivit prefectului, Cătălin Boboc toate persoanele au fost vindecate datorită măsurilor administrative și medicale. Acesta a declarat că regulile au fost respectate, iar instituțiile de forță au fost tolerante.

Vă spun secretul nostru: instituţiile de forţă au convenit să fie intolerante, regulile au fost respectate, astfel încât nu a fost pusă presiune pe sistemul medical. Medicii au făcut faţă cu brio. La Brăila, de la începutul crizei am avut 22 de pacienţi. Asta datorită măsurilor administrative. Iar faptul că toţi pacienţii s-au vindecat înseamnă că medicii şi-au făcut treaba”, a explicat prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc.

Cătălin Boboc a afirmat că Brăila a ajuns pe primul loc în țară în ceea ce privește numărul ic de infectări cu coronavirus, datorită organizării de care instituțiile au dat dovadă.

Referitor la numărul de teste pentru aflarea coronavirusului, în Brăila au fost făcute aproximativ o mie de analize.

Locuitorii Brăilei care au avut nevoie de ajutorul medicilor l-au primit fără probleme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: