Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Streinu-Cercel spune când se va termina, de fapt, pandemia de coronavirus. Veștile nu sunt deloc pozitive

Adrian Streinu-Cercel spune când se va termina, de fapt, pandemia de coronavirus. Veștile nu sunt deloc pozitive

Pandemia de coronavirus

Doctorul Streinu-Cercel sublinează faptul că populația nu va scăpa atât de ușor de noul virus. Potrivit acestuia, pandemia de coronavirus poate dura până în 2022.

Când se va termina pandemia de coronavirus

După ce a fost demis de ministrul Sănătății, managerul Institutului Matei Balș, Adrian Streinu-Cercel susține că pandemia de coronavirus s-ar putea încheia în anul 2022. De asemenea, acesta precizează că primul vaccin ar putea apărea în 2021.

Medicul le recomandă oamenilor să se obișnuiască să trăiască cu restricții până în anul 2022.

Într-un interviu acordat pentru ANtena 3, Streinu-Cercel a subliniat faptul că populația va scăpa de acest virus, dar pierderile omenești vor fi foarte mari.

Vaccinul va fi disponibil în toamna anului 2021, iar abia ulterior, în anul 2022, vom scăpa de pandemie„, a precizat prof. Adrian Streinu-Cercel.

De asemenea, Cercel a spus că România va primi o moleculă care să fie folosită în tratarea pacienților cu COVID-19, după ce a fost folosit și în China.

Care sunt cele mai bune tratamente pentru coronavirus

În același timp, medicul Streinu Cercel a spus care sunt cele mai bune tratamente pentru coronavirus.

Acesta a declarat că în momentul de față, medicii români folosesc anticorpii monoclonari pentru a trata pacienții infectați.

România trebui să primească una dintre moleculele folosite în partea de Est a lumii și în China.

Noi în momentul de față folosim anticorpii monoclonari, i-am folosit la început, am preluat în ghidurile noastre tot ce era la momentul respectiv de vârf. Ne-am chinuit și mulți pacienți au beneficiat de acest tratament.

Acești anticorpi sunt dedicați împotriva unui receptor care trebuie să fie blocat. Practic ei, sunt puși acolo în fiolă și noi o aplicăm. Noi am preluat-o„, a spus Cercel.

Managerul Insitutului de Boli infectioase Matei Balș a precizat că a avut întâlniri web săptămânale cu medicii din China, Japonia, SUA și Lombardia pentru a găsi soluții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: