Redactia.ro
Home » Monden » Singurul semn pe care l-a dat Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan. Ce a postat vedeta în mediu online

Singurul semn pe care l-a dat Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan. Ce a postat vedeta în mediu online

GALERIE FOTO (4) Singurul semn pe care l-a dat Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan. Ce a postat vedeta în mediu online

Dorian Popa a dat un singur semn în mediul online după ce a fost prins drogat la volan, iar fanii lui au așteptat cu sufletul la gură reacția influencerului care are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram. Iată ce a postat vedeta!

Dorian Popa, prins drogat la volan

Cu o prezență constantă și activă pe rețelele de socializare, acesta a fost mereu un model pentru tineri, împărtășindu-și viața și gândurile cu aceștia. Cu toate acestea, după incidentul cu substanțele interzise, Dorian Popa a decis să adopte o abordare diferită.

Pe data de 28 octombrie 2023, presa a fost alertată de știrea potrivit căreia Dorian Popa a fost oprit în trafic și testat pozitiv la substanțe psihoactive. Incidentul s-a desfășurat într-un mod care i-a șocat pe mulți, întrucât artistul era îmbrăcat doar într-un halat. Aceasta a fost o situație cu adevărat neașteptată, care a generat o mulțime de întrebări din partea fanilor și a celor care îl urmăreau.

Conform comunicatului emis de autorități, Dorian Popa a fost condus la o unitate medicală din București pentru recoltarea probelor biologice, astfel încât să se poată stabili cu precizie consumul de droguri. După această experiență nefericită, vloggerul a fost privat de permisul de conducere, iar Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal pe numele său.

Singurul semn pe care l-a dat Dorian Popa în online

Cu toate acestea, fanii lui Dorian Popa au așteptat o reacție din partea influencerului, care obișnuia să-și împărtășească viața cu ei. Cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, acesta a fost mereu un exemplu pentru mulți tineri, iar această situație delicată punea o presiune suplimentară asupra lui.

Cu toate acestea, Dorian Popa a ales să rămână în tăcere pe rețelele de socializare referitor la acest subiect. Până în prezent, nu a postat pe Instagram, nici pe feed, nici în instastories pe baza subiectului. Această tăcere este de-a dreptul surprinzătoare, dată fiind obișnuința sa de a interacționa cu fanii și de a împărtăși aspecte din viața sa pe platformele online.

Iată ultimele postări ale lui Dorian!

Rămâne de văzut dacă Dorian Popa va alege să se exprime curând sau dacă această tăcere pe baza subiectului care îl vizează este semnul unor schimbări majore în viața sa.

Vezi reacția lui Mamișor aici: Link reacție Mamișor 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: