Redactia.ro
Home » Monden » Sînziana Iacob este însărcinată! A dat vestea cea mare chiar înainte de Anul Nou

Sînziana Iacob este însărcinată! A dat vestea cea mare chiar înainte de Anul Nou

GALERIE FOTO (2) Sînziana Iacob este însărcinată! A dat vestea cea mare chiar înainte de Anul Nou

Celebra vloggeriță, Sînziana Iacob, este însărcinată! Anunțul a fost făcut chiar de aceasta în mediul online, înainte de Anul Nou. 

Sînziana Iacob este însărcinată

Sînziana Iacob este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vloggerițe de fashion și lifestyle, iar acum a venit cu veste minunată pentru fanii ei. Se pare că frumoasa blondină este însărcinată în trei luni și va deveni pentru prima dată mamică. Anunțul a fost făcut înainte de Anul Nou, într-un mod foarte emoționant.

Sînziana Iacob a postat un videoclip pe contul ei de Instragram, în care își anunța fanii că urmează ca ea și logodnicul ei să devină părinți. În imagini apare atât ea cât și logodnicul ei, care au anunțat printr-un dans artistic faptul că vor fi părinți, scrie wowbiz.ro.

„Parents to be! În 2020 Dumnezeu a trimis la noi o Scânteie de Lumina Divină, Pură și Curată, ca o picătură de rouă. În Inima mea Cerească e doar cântec, bucurie și recunoștință, mulțumind zilnic pentru așa o magnifică splendoare! În inima mea de Soare de 3 luni este cea mai mare sărbătoare! Te iubesc @alexandru.iacob! Sunt cea mai fericită pentru că în această călătorie, Tu ești cel care mă ține în inimă, în brațe și de mână!”, a scris Sinziana Iacob, pe Instagram.

Sînziana Iacob este însărcinată

Cine este Sînziana Iacob

Sînziana Iacob este unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri și vloggeri din România, are sute de mii de followers pe Instagram și este un suflet caracterizat de iubire, optimism și bunătate. În trecut, frumoasa blondină făcea parte din echipa Black&White, formată din ea și Deea. După o perioadă destul de lungă de timp, cele două au decis să meargă pe drumuri diferite.

La momentul actual, Sînziana reușește să impresioneze o comunitate destul de mare de oameni cu fotografiile pe care le postează, dar și cu trăirile amuzante prin care trece. Se intitulează în mediul online ”Sînziana Sooper”, iar fotografiile sale sunt mereu înconjurate de culori vii, în special roz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: