Redactia.ro
Home » Știri » Situație gravă în Suceava! Femeile însărcinate sunt sfătuite să nască acasă

Situație gravă în Suceava! Femeile însărcinate sunt sfătuite să nască acasă

Femeile gravide sa nasca acasa

Din cauza pandemiei de coronavirus, 94 de persoane din România și-au pierdut viața. În cazul persoanelor infectate, bilanțul a ajuns joi, la 2.738 de cazuri, un sfert dintre ele sunt numai în Suceava.

Situație gravă în Suceava

În prezent, 357 de cadre medicale din 14 județe sunt diagnosticate cu coronavirus. Din cauza noului virus, primul județ din România intrat în carantină este orașul Suceava, după ce 700 de persoane au fost depistate cu COVID-19.

Din cauza pandemiei de coronavirus au de suferit femeile însărcinate din Suceava care urmează să nască. Medicii le sfătuiesc să nască acasă, deoarece spitale sunt închise sau pline din cauza pacienților cu coronavirus.

Trei polițiști din Suceava sunt infectați cu coronavirus

Se pare că județul Suceava nu reușește să gestioneze criza produsă de coronavirus. Trei polițiști de la Biroul Investigații Criminale au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Cei trei se aflau în autoizolare în momentul în care au fost diagnosticați. Momentan se va deschide o anchetă epidemiologică pentru a afla cum s-au infectat cele trei organe ale legii.

Miercuri, polițiștii de la IPJ Suceava acuzau conducerea că nu îi protejează împotriva coronavirusului, motiv pentru care au trimis un memoriu prin care au explicat că nu doresc schimbarea programului de la 12 la 8 ore deoarece i-ar putea supune unui risc mai mare de a se infecta.

Pe 31 martie, conducerea IPJ Suceava a trimis o adresă tuturor structurilor din subordine prin li se comunică schimbarea programului din cauza crizei produsă de coronavirus.

Oamenii legii susțin că această decizie a fost luată fără a fi consultat personalul din subordine și nici reprezentanții legali ai subordonaților.

Astfel, sub pretextul invocării stării de urgență, putem spune că, fără a contrazice realitatea, s-a creat cadrul ideal pentru anumiți factori de conducere de a-și refula frustrările, prin încălcarea flagrantă a drepturilor polițiștilor angajați ai IPJ Suceava”, susțin cadrele legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: