Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Situație penibilă în Mamaia. Un bolid de lux a rămas fără benzină chiar în sensul giratoriu

Situație penibilă în Mamaia. Un bolid de lux a rămas fără benzină chiar în sensul giratoriu

Situație penibilă în Mamaia.

Situație penibilă în Mamaia. Un șofer din stațiunea Mamaia a trăit rușinea vieții! Mașina de lux pe care o conducea a rămas fără benzină în mijlocul sensului giratoriu, blocând a doua bandă de circulație. Bărbatul a fost surprins în timp ce apela la o metodă surprinzătoare.

Situație penibilă în Mamaia. Un bolid de lux a rămas fără benzină chiar în sensul giratoriu

Situație penibilă în Mamaia. Sezonul estival este momentul în care milionarii, afaceriștii și cei de bani gata își etalează bolidurile de lux pe litoral. Cu toate astea, aceștia pot atrage atenția și prin momente de-a dreptul penibile. Este și cazul unui șofer ce conducea un bolid în valoare de 300.000 de euro. Acesta a rămas fără benzină chiar în stațiunea Mamaia, în mijlocul sensului giratoriu. Rolls-Royce-ul a blocat a doua bandă de circulație, punând pe șofer într-o situație de-a dreptul jenantă.

Pentru a putea pleca cu bolidul de lux din mijlocul străzii, șoferul a luat o decizie inedită. La un moment dat, cineva a apărut și a alimentat mașina cu o sticlă, așa că a șoferul respectiv a putut pleca din intersecția aglomerată. Evident, imaginile au devenit virale în mediul online, iar mulți români au făcut haz de necaz de situația bărbatului. Mulți s-au declarat amuzați de eveniment, ba chiar au explicat că așa ceva nu ar fi trebuit să se întâmple, mai ales că este vorba despre o asemenea mașină. „‘A plătit parcarea și nu a mai avut bani de benzină’, ‘Tipic românesc’, ‘A rămas în pana bogatului’, ‘Peste jumătate din șoferi sunt de genul’”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea cu pricina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: