Redactia.ro
Home » Știri » Situație tensionată la mall-ul Sun Plaza. O femeie suspectă de coronavirus

Situație tensionată la mall-ul Sun Plaza. O femeie suspectă de coronavirus

Caz de coronavirus în mall-ul Sun Plaza din București. O femeie a fost preluată de ambulanță

Situație tensionată astăzi, la mall-ul Sun Plaza. O femeie din București a fost luată de medicii SMURD și dusă de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Femeia susține că s-a întors curând din Italia, țară lovită de epidemie. În acest moment, femeia este suspectă de coronavirus.

O femeie din București suspectă de coronavirus

Astăzi, la orele dimineții, o femeie s-a prezentat la cabinetul medical situat în incinta mall-ului Sun Plaza, menționând că se simte rău. Medicul de acolo a sunat la 112 și apoi femeia a fost transportată în unitățile medicale special amenajate pentru aceste cazuri. Femeia se întorsese de curând din Italia și intrase în contact cu zona în care acum e focar de infecție.

În prezent, femeia primește îngrijiri medicale și este testată de coronavirus în incinta Institutului de Boli Contagioase Matei Balș. Amintim că este al doilea caz suspect de coronavirus în București. Ieri, un bărbat, maistru de la Liceul Tehnologic pentru nevăzători „Regina Elisabeta”, s-a plâns de febră.

Anunț MAE: Nu există niciun cetățean român infectat cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a publicat un mesaj oficial în care precizează faptul că nu există niciun caz de infectare cu coronavirus în România. De asemenea, a subliniat faptul ca trebuie evitate informațiile false sau neoficiale despre coronavirus. Până în acest moment nu există nici un cetățean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19. Sunt, într-adevăr, mai multe persoane suspecte, în carantină.

Citești și Câte persoane se află în carantină în România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: